10 alte produse in aceeasi categorie:

Un marsupiu care se AJUSTEAZA DE LA MARE, LA FOARTE MARE în cateva secunde, fara a fi nevoie de niciun fel de adaptori? DA, va rog!

Descoperiti ISARA Preschooler - marsupiul ajustabil compact care va deveni in foarte scump timp cel mai util accesoriu din arsenalul de ”unelte salvatoare” ale parintilor.

Ti se intampla des ca plimbarile sa se termine cu purtatul in brate sau in carca a copilasului? Noua si multor altor parinti, da! Chiar daca purtatul in carca are si el farmecul lui pe perioade scurte de timp, ai grija de sanatatea coloanei vertebrale,soldurilor si umerilor purtand copilasul intr-un sistem ergonomic, care se ajusteaza pentru o potrivire indelungata a bebelusului, de la 9 luni, pana la varsta de 8 ANI!

De la mare, la mai mare, la cel mai mare, toti copilasii vor sa fie purtati, din cand in cand!
Babywearing-ul este o forma de parenting pozitiv, iar beneficiile lui se extind spre sfarsitul varstei prescolare si dincolo de ea!

Bineinteles, explorarea este cheia dezvoltarii copilului, insa a-i asigura un loc aproape de sufletul tau, in siguranta si confort, deschide calea catre o dezvoltare armonioasa.
Asteptarea la rand, vizitele la doctor, plimbarile in natura, city break-urile, toate cu un prescolar alaturi, par mai usoare atunci cand ai la indemana un marsupiu ergonomic pe care te poti baza numaidecat!

Iar in momentul in care afara începe ploaia si este un singur loc sub umbrela, sau atunci cand copilasul alearga cu viteza prin parc, iar in secunda urmatoare piciorusele nu mai pot face niciun pas spre casa, atunci vei sti cu adevarat ca ai nevoie de un marsupiu ergonomic Preschooler in viata ta.

Bucura-te de purtarea copilasului, de la mare la cel mai mare, in ISARA Preschooler. Copilasul tau va fi cel mai fericit, cu siguranta!

Produs
Marsupiu ergonomic ajustabil
Marime
Marime Toddler - Preschooler
Marime copil
Min. 80 cm - Max. 128 cm
Latimea sezutului
Min. 24 cm - Max. 58 cm
Inaltimea panoului dorsal
Min. 38 cm - Max. 55 cm
Compozitie material
Bumbac
GSM
220
Colectie
Unicolor
Culoare
Light grey
Stil personal
Glamorous

Cumparate frecvent impreuna

Produs adăugat pentru comparare.