tags :

    Nici o etichetă nu a fost specificată încă.

Marsupiu jucarie PROTECT THE PLANET

Pret 129,00 lei
Availability: 13 In Stoc

Copiii de astăzi vor proteja Pământul de mâine

 Parteneriat ISARA x WWF

 Marsupiul jucarie ISARA Protect the Planet vine în întâmpinarea celor mai frumoase emoții ce se nasc din apropierea dintre părinți și copii atunci când se lasă purtați în aventura babywearing-ului. Creat din 100% bumbac organic, reversibil, cu un design unic, pe baza unor specii marine și terestre care se află în prezent în pragul  extincției din cauza poluării, a schimbărilor climatice și a braconajului excesiv. Scopul nostru principal este de a trage un semnal de alarmă cu privire la pierderea speciilor terestre și marine din mediul natural și de a sublinia responsabilitatea noastră de a proteja Mama Natură pentru generațiile viitoare, pentru un viitor mai bun și mai curat.

Inima Albastră a Planetei și mediul terestru au nevoie de NOI, acum mai mult ca niciodată! De fiecare dată când achiziționezi marsupiul jucărie ISARA Protect the Planet, participi la cauza noastră nobilă.

* 7% din încasări vor fi donate Fondului WWF România. Proiectul ISARA, Protect the Planet se axează pe protejarea biodiversitații naturale de pe Terra. Prin lansare primei colecții “Protect the Planet”, ISARA va susține protejarea speciilor terestre și marine din România. 

Marsupiul jucarie ISARA este ajustabil, astfel încât copilul să se simtă confortabil atunci când își poartă jucăriile preferate. Acesta poate fi purtat în față, în spate sau utilizat chiar și pentru purtare laterală. Atât bretelele, cât și centura din talie sunt căptușite pentru a crește confortul la purtare și pentru a face experiența purtării una dintre cele mai distractive lucruri.

Marsupiu jucărie GalaxSea

Pret 109,00 lei
Availability: Fara stoc

Oferiți un companion inseparabil îngerașilor voștri, realizat cu dragoste și extra atenție pentru a se potrivi chiar și celui mai mic ursuleț de pluș.

Marsupiul jucărie ISARA GalaxSea este mereu alături pentru a oferi păpușelelor și roboțeilor preferați un locșor aproape de copilașul tău.

Presărat cu praf de stele, cei mici își vor purta jucăriile cele mai dragi lor către un tărâm de basm, plin de magie.

Produs adăugat pentru comparare.