Marsupii jucarie ISARA

Marsupii jucarie ISARA

Marsupiu jucarie PROTECT THE PLANET

Pret 139,00 lei

Copiii de astăzi vor proteja Pământul de mâine

 Parteneriat ISARA x WWF

 Marsupiul jucarie ISARA Protect the Planet vine în întâmpinarea celor mai frumoase emoții ce se nasc din apropierea dintre părinți și copii atunci când se lasă purtați în aventura babywearing-ului. Creat din 100% bumbac organic, reversibil, cu un design unic, pe baza unor specii marine și terestre care se află în prezent în pragul  extincției din cauza poluării, a schimbărilor climatice și a braconajului excesiv. Scopul nostru principal este de a trage un semnal de alarmă cu privire la pierderea speciilor terestre și marine din mediul natural și de a sublinia responsabilitatea noastră de a proteja Mama Natură pentru generațiile viitoare, pentru un viitor mai bun și mai curat.

Inima Albastră a Planetei și mediul terestru au nevoie de NOI, acum mai mult ca niciodată! De fiecare dată când achiziționezi marsupiul jucărie ISARA Protect the Planet, participi la cauza noastră nobilă.

* 7% din încasări vor fi donate Fondului WWF România. Proiectul ISARA, Protect the Planet se axează pe protejarea biodiversitații naturale de pe Terra. Prin lansare primei colecții “Protect the Planet”, ISARA va susține protejarea speciilor terestre și marine din România. 

Marsupiul jucarie ISARA este ajustabil, astfel încât copilul să se simtă confortabil atunci când își poartă jucăriile preferate. Acesta poate fi purtat în față, în spate sau utilizat chiar și pentru purtare laterală. Atât bretelele, cât și centura din talie sunt căptușite pentru a crește confortul la purtare și pentru a face experiența purtării una dintre cele mai distractive lucruri.

Marsupiu jucarie ISARA Mountains Dream

Pret 119,00 lei

Arata-le lumea asa cum se vede ea reflectandu-se in iubire, iar apoi vor cuceri chiar si cel mai inalt munte pe care il vor intalni! Marsupiul jucarie ISARA Mountains Dream simbolizeaza calatoria copilasilor nostri spre vise implinite, acolo unde iubirea este mereu prezenta, iar toate fricile si neputinta sunt lasate in urma.


Albastru royal cu verde crud presarat cu pete de culoare vii, impletite cu culori neutre, este ceea ce compune pattern-ul ISARA Mountains Dream. Realizat din bumbac organic 100%, prezinta muntele la rasarit, atunci cand cerul e senin iar aerul este proaspat ca o briza, conferind atmosfera perfecta pentru o noua calatorie pentru a ajunge pe cele mai inalte culmi!

ISARA Toy Carrier Mountains Dream este parte din colectia Mountains Dream care cuprinde si marsupiile The ONE and The Trendsetter standard & toddler. Coloreaza calatoria purtarii bebelusului cu un marsupiu identic din aceeasi colectie, pentru o experienta in familie de neuitat. Descopera-le AICI.

jucarie ISARA Cuddly

Pret 49,00 lei

Moale, pufos, drăguț, gata de iubit. Realizată din mult apreciatele materiale organice ISARA și umplută cu cea mai fină vatelină, jucăria de dormit ISARA Cuddly Toy este pregătită să devină cel mai bun prieten al copilașului tău.

Fără elemente detașabile, cu ochișorii și gurița brodate manual, fiecare detaliu este gândit cu grijă pentru protecția copilașului tău. Dimensiunea sa este perfectă, ușor de îmbrățișat, dar suficient de micuță și delicată pentru a nu reprezenta un pericol.

ISARA Cuddly Toy este mai mult decât o jucărie, devine un membru neprețuit al familiei, pe care îl vei păstra cu drag în cutia cu amintiri. Va deveni parte din poveștile de seară și va rămâne un simbol al dragostei și grijii pe care le-ai oferit copilului tău în primii ani de viață. Va fi apărător de monștri de sub pat și aducător de vise frumoase, un scut al fricilor și un magician de poveștilor fermecate.

Textura sa plăcută este ca un nor pufos de îmbrățișat, dar care nu aduce ploaie, ci liniște și calm.

Jucaria ISARA Cuddly abia așteaptă să se îmbarce în călătoria prin copilărie a copilașului tău, fiind mereu gata să ofere confort, siguranță și, mai presus de toate, multă, multă iubire.

Produs adăugat pentru comparare.