Termenii si conditiile programului de afiliere, denumit pe scurt program, sunt menite sa ofere afiliatilor o intelegere a conditiilor in care acest program functioneaza.

Cine poate deveni afiliat
Pot utiliza programul si pot deveni afiliati, urmatoarele categorii de persoane:
a) Persoana fizica (neautorizata) cu varsta peste 18 ani; sau
b) Persoana fizica autorizata (PFA) cu obiect de activitate marketing si / sau publicitate;
c) Persoana juridica cu obiect de activitate marketing si / sau publicitate.

Persoanele fizice neautorizate care obtin frecvent castiguri prin prestarea de servicii de marketing au obligatia de a se autoriza, conform dispozitiilor legale privitoare la activitatile dependente. Deneris Trade SRL isi rezerva dreptul de a condiţiona in orice moment continuarea colaborarii cu acesti afiliati de autorizarea pentru prestarea serviciilor de marketing.

Pentru a putea utiliza programul este necesara crearea unui cont de afiliat in cadrul platformei. Un afiliat poate avea un singur cont de afiliat in cadrul platformei.

La crearea contului de afiliat si ulterior, oricand pe parcursul utilizarii programului, afiliatul se obliga sa ofere informatii corecte si complete legate de identitatea sa si de mediile online pe care le va folosi pentru a genera vanzari in beneficiul afiliatului.

Cum functioneaza
Te inscrii in programul nostru de afiliere prin intermediul sectiunii dedicate din contul tau facut pe www.isara.ro, iar ulterior aprobarii cererii tale, echipa noastra te va contacta in vederea semnarii contractului de colaborare. Vei primi documentul pe mail, iar dupa ce ni-l trimiti completat si semnat, noi iti vom activa contul de afiliat.

In contul tau de afiliat vei gasi un link alocat special tie, precum si texte sau imagini care sa te ajute in promovare. Dai linkul tau special mai departe prietenilor si urmaritorilor tai, iar pentru fiecare vanzare finalizata, incasata si nereturnata, vei primi un comision de 5% din valoarea comenzii cu TVA inclus, fara a lua in calcul taxe de transport sau alte taxe.

Toate detaliile le gasesti in contul tau, unde poti verifica in ce stadiu sunt castigurile tale pe care le poti folosi sub forma de voucher sau pot fi retrase sub forma de bani.

De asemenea, iti punem la dispozitie posibilitatea de a alatura noi afiliati contului tau, ceea ce va presupune un extra comision oferit tie pentru fiecare cumparatura pe care o genereaza sub-afiliatul tau.

Ce trebuie sa faci ca afiliat
Sa fii pasionat si la curent cu ceea ce se intampla in lumea babywearing-ului, sa le vorbesti oamenilor despre noi, sa scrii despre produsele noastre si sa promovezi ceea ce iti place de pe site-ul isara.ro.

Transmite prin orice sursa link-ul primit: posteaza-l pe retelele de socializare, pe pagina ta, pe blog sau pe vlog. Cu cat ajunge la mai multi oameni, cu atat cresc sansele ca urmatoarea lor achizitie pe isara.ro sa se transforme in castig.

Aboneaza-te la newsletter si urmareste paginile noastre de socializare pentru a fi la curent cu noutatile.

Pentru utilizarea programului este obligatorie acceptarea termenilor si conditiilor programului. Finalizarea procesului de inregistrare echivaleaza cu acceptarea neechivoca si irevocabila a termenilor si a conditiilor programului. Ulterior inregistrarii, utilizarea programului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra termenilor si conditiilor programului. In cazul neacceptarii, afiliatul poate incheia contractul.

Termenii si conditiile programului pot fi modificate oricand de catre Deneris Trade SRL, asadar utilizatorii se obliga sa verifice si sa urmareasca in permanenta eventualele actualizari.

Produs adăugat pentru comparare.