Brandul nostru are la baza cateva convingeri fundamentale, care ne ghideaza. In inima acestora convingeri se afla acceptul pus pe materiale premium, de cea mai buna calitate. Suntem un brand onest, curat, care crede în ambalaje sustenabile și în țesături fără chimicale, obtinute din resurse naturale.

Marsupiile ISARA sunt disponibile în 4 tipuri de materiale: bumbac clasic, bumbac organic 100%, bambus si in.

Grija pentru mediul inconjurator este parte integrata in viata noastra de zi cu zi. Reciclatul este un stil de viata pentru noi. Ii incurajam mereu pe cei din jurul nostru sa adere convingerilor noastre, sa aleaga doar produse care nu dauneaza mediului, iar procesul de fabricare este in armonie cu natura.

Utilizarea materialelor de calitate a fost prioritatea noastra. Gasirea acestora a fost un proces de lunga durata, minutios, iar selectia finala contine doar materiale premium, de la tesaturi, la catarame si chingi special tesute pentru noi cu proprietati antidesirare. Cataramele si velcro-ul sunt furnizate de catre firme prestigioase, recunoscute pentru rezistenta si anduranta.

Toate produsele din bumbac organic ISARA au certificatul GOTS, cel mai important certificat pentru responsabilitate socială din lume. Bumbacul nu este tratat cu pesticide, insecticide sau fertilizanți și nu conțin metale grele sau formaldehide. Prin prisma acestor aspecte sunt sigure pentru copiii noștri! De asemenea, in-ul din care sunt realizate marsupiile ISARA este din surse etice, prietenoase cu solul în tot procesul de producție, 100% organic, cu certificat OEKO-TEX.

Produs adăugat pentru comparare.