Costurile de livrare

Toate comenzile plasate pe website-ul ISARA vor fi procesate si predate curierului in termen de maxim 3 zile lucratoare! (cu exceptia zilelor de sambata si duminica, sau a sarbatorilor legale).


Clientul este pe deplin responsabil de furnizarea corecta si completa a datelor de livrare. Nefurnizarea informatiilor complete si corecte va conduce la prelungirea termenului de procesare si expediere a comenzilor. De asemenea, in cazul generarii de costuri suplimentare din cauza furnizarii incomplete sau eronate a informatiilor referitoare la adresa de livrare, aceste costuri vor intra in sarcina clientului.

La completarea formularului de comanda, numarul de telefon si adresa trebuie sa fie ale destinatarului. Este important ca numarul de telefon sa fie din tara de destinatie, altfel destinatarul nu va putea fi contactat. Introducerea unui numar de telefon dintr-o alta tara se considera a fi introducere de date gresite si nu suntem raspunzatori in caz de returnare a coletului. In aceasta situatie, la alegerea clientului,  fie i se va returna doar costul produsului achizitionat, nu si suma platita pentru transport, fie se va face o retrimitere a coletului, costul de transport fiind suportat de catre client.

Pentru ca o comanda sa fie procesata si livrata cu succes, clientul trebuie sa se asigure ca a completat complet si corect toate informatiile solicitate in formularul de comanda. La finalizarea fiecarei comenzi, clientul primeste o confirmare de primire pe adresa de email mentionata de catre acesta, impreuna cu precizarea produsului achizitionat, respectiv detalii de plata si livrare.

In cazul in care datele sunt incomplete se va proceda la contactarea clientului pentru completarea datelor. Daca acest lucru nu reuseste, iar in termen de 7 zile calendaristice nu obtinem informatiile complete, comanda va fi anulata, iar suma platita va fi returnata clientului, in situatia in care plata s-a efectuat deja.


 
Pentru comenzile cu valoare mai mare de 189 RON, transportul pe teritoriul Romaniei este gratuit.
 
Pentru comenzile a caror valoare nu depaseste 189 RON, costul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 17,52 RON.
*de la aceasta oferta fac exceptie retailerii ISARA si situatiile in care produsele achizitionate sunt la preturi promotionale personalizate
 
Preturile afisate sunt in RON / EURO / DOLARI AMERICANI si contin TVA.
Pot exista diferente de pret datorate costurilor mari de export, retur si/sau reparatii in cazul garantiilor si reexpediere a produselor in afara Romaniei.
 
Daca beneficiati de un cod de reducere, reducerea se va aplica conform termenilor si conditiilor specifici de utilizare a voucherului respectiv. Voucherele ISARA nu sunt combinabile. In conditiile in care detineti mai multe vouchere ISARA,  nu le puteti utiliza concomitent, decat daca acest lucru este stipulat, in caz contrar, comanda poate fi supusa anularii.
 
Contravaloarea comenzii se poate achita in sistem Ramburs pentru comenzile plasate in RON si expediate pe teritoriul Romaniei.
De asemenea, este posibila si plata online, cardurile acceptate fiind: Visa, Maestro, Mastercard. Optand pentru aceasta varianta, plata prin card, veti fi redirectionat catre o pagina securizata, unde vi se va cere sa introduci detaliile cardului. Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele isara.ro. Pentru mai multe detalii si informatii privind sistemul securizat de plata online,va rugam sa accesati pagina partenerului nostru PlatiOnline.ro
 
Comenzile de pe teritoriul Romaniei vor putea fi plasate doar in RON si cu livrare exclusiv in Romania.
 
Comenzile din afara Romaniei vor putea fi plasate in EURO / DOLARI AMERICANI.
Comenzile din afara Romaniei plasate in RON, se vor expedia doar pe teritoriul Romaniei.
 
In cazul in care produsele comandate au un pret incorect din cauza erorilor de server sau umane, comanda va fi anulata si clientul va fi informat asupra acestui aspect.

Mentiuni
Produsele comandate sunt ambalate cu grija, astfel incat acestea sa ajunga la tine in stare perfecta. Daca observati o deteriorare a pachetului va rugam sa ne anuntati, scriindu-ne un email la contact@isara.ro, iar noi vom incerca sa rezolvam aceasta problema.
 
Transferul proprietatii produsului si riscul pierderii va trece in sarcina clientului in momentul inmanarii pachetului catre curier. Deneris Trade SRL nu este responsabil pentru pierderea coletului dupa momentul predarii acestuia catre curier, nici pentru intarzieri sau perioada de livrare.
 
Daca vor exista situatii de forta majora sau daca din motive independente de SC Deneris Trade SRL nu se va putea onora comanda, ne rezervam dreptul de a intarzia sau a nu livra produsele comandate, acest aspect urmand a fi adus la cunostinta in cel mai scurt timp posibil.
 
Conditiile de garantie, precum si procedura de returnare si/sau rambursare pot fi gasite AICI.

  

Plata cu cardul in rate, FARA DOBANDA

 

Alpha BANK

Prin card de credit emis de Alpha Bank.
Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de credit de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold si Alpha MasterCard Credit).

Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de credit in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de credit de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

 

  • Confortabil - Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi numarul de rate  in care doresti sa rambursezi contravaloarea comenzii. Tranzactia se va efectua in numarul de rate ales de tine exact la momentul efectuarii platii;
  • Convenabil - Pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%;
  • Flexibil - Poti alege plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card;
  • Accesibil - Esti liber sa folosesti oricand plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine;
  • Transparent - Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit.

 

 

Banca Transilvania

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.
Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in 3 RATE, fara dobanda.
Sunt incluse in programul STAR Card  cardurile de cumparaturi: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Infinite, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR, aplica aici si platile online devin mai simple ca oricand:

  • rate fara dobanda; 
  • perioada de gratie de pana la 56 de zile;
  • comision zero la toate cumparaturile;
  • plati sigure pe internet.

 
Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.

  0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila.
  *8028  Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila.
  0264.594.337  Apelabil din orice retea, inclusiv international.

Produs adăugat pentru comparare.