Costurile de livrare

Ne bucuram ca ai ales ISARA, asa ca iti oferim transport gratuit în Romania la achizitia unor produse ce depasesc suma de 189 de lei.

Daca pretul achizitiei tale nu depaseste suma de 189 de lei, pretul de livrare este 17,52 de lei.

*de la aceasta oferta fac exceptie retailerii ISARA si situatiile in care produsele achizitionate sunt la preturi promotionale personalizate

 

Modalitatea de livrare

Stim ca abia astepti sa intri in comunitatea celor care folosesc ISARA, iar daca ai reusit sa plasezi comanda pana la ora 13 vei primi coletul chiar si in aceiasi zi daca esti din Cluj, sau a 2-a zi pentru celelalte orase din tara! (cu exceptia zilelor de sambata si duminica, cand nu se fac livrari). Stai linistit, în momentul în care coletul este expediat vei fi notificat;

Produsul comandat de catre tine este livrat prin intermediul serviciilor de curierat rapid puse la dispozitie de compania RPD Curier pentru Cluj, si GLS Romania penru alte localitati din tara. Informatiile de contact ale firmei de curierat GLS corespunzatoare zonei dumneavoastra poti gasi aici: https://gls-group.eu/RO/ro/home

Poti verifica oricand statusul pachetului, codul AWB, accesand site-ul firmelor de curierat.

In cazul in care agentul companiei de curierat nu te gaseste la adresa specificata, se va face o noua incercare de livrare. In momentul in care ai plasat o comanda, vei avea obligatia de a ridica coletul, comanda plasata pe site fiind echivalentul unui contract de vanzare cumparare.

Daca ai optat pentru plata in sistem ramburs, aceasta va fi efectuata in momentul primirii coletului, direct la curier. Daca ai optat pentru plata cu cardul, nu va trebui sa mai achiti nicio suma suplimentara in momentul livrarii.

 

Modalitatile de plata a comenzii efectuate

Preturile produselor sunt preturile de catalog mentionate pe site-ul ISARA. Daca beneficiati de un cod de reducere, reducerea se va aplica pentru un singur produs si fara costurile de transport.*

Ai posibilitatea de a achita contravaloarea comenzii in sistem ramburs, in momentul in care firma de curierat livreaza produsul.

De asemenea, este posibila si plata online, cardurile acceptate fiind: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron. Optand pentru aceasta varianta, plata prin card, vei fi redirectionat catre o pagina securizata, unde ti se va cere sa introduci detaliile cardului. In aceste conditii, in momentul livrarii produsului nu va mai trebui sa achiti nimic.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele isara.ro.

Pentru mai multe detalii si informatii privind sistemul securizat de plata online, te rugam sa accesezi pagina partenerului nostru PlatiOnline.ro

Voucherele ISARA nu sunt combinabile. In conditiile in care detineti mai multe vouchere ISARA,  nu le puteti utiliza concomitent, in caz contrar, comanda poate fi supusa anularii.

 

Mentiuni

Produsele comandate sunt ambalate cu grija, astfel incat acestea sa ajunga la tine in stare perfecta. Daca observati o deteriorare a pachetului va rugam sa ne anuntati, scriindu-ne un email la contact@isara.ro, iar noi vom incerca sa rezolvam aceasta problema.

Transferul proprietatii produsului si riscul pierderii va trece in sarcina clientului in momentul inmanarii pachetului catre curier. Deneris Trade SRL nu este responsabil pentru pierderea coletului dupa momentul predarii acestuia catre curier, nici pentru intarzieri sau perioada de livrare.

Daca termenul livrarii este depasit, puteti anula comanda, insa doar dupa depasirea termenului de livrare de 10 zile lucratoare.

Daca vor exista situatii de forta majora sau daca din motive independente de SC Deneris Trade SRL nu se va putea onora comanda, ne rezervam dreptul de a intarzia sau a nu livra produsele comandate, acest aspect urmand a fi adus la cunostinta in cel mai scurt timp posibil. 

Conditiile de garantie, precum si procedura de returnare si/sau rambursare pot fi gasite AICI.

Produs adăugat pentru comparare.