Costurile de livrare

Procesarea si expedierea comenzilor se face in termen de 1-3 zile lucratoare de la confirmare. Cumparatorul este informat cu privire la valoarea costului de transport in momentul plasarii comenzii.
 
Clientul este pe deplin responsabil de furnizarea corecta si completa a datelor de livrare. Nefurnizarea informatiilor complete si corecte va conduce la prelungirea termenului de procesare si expediere a comenzilor. De asemenea, in cazul generarii de costuri suplimentare din cauza furnizarii incomplete sau eronate a informatiilor referitoare la adresa de livrare, aceste costuri vor intra in sarcina clientului.
 
Pentru comenzile cu valoare mai mare de 189 RON, transportul pe teritoriul Romaniei este gratuit.
 
Pentru comenzile a caror valoare nu depaseste 189 RON, costul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 17,52 RON.
*de la aceasta oferta fac exceptie retailerii ISARA si situatiile in care produsele achizitionate sunt la preturi promotionale personalizate
 
Preturile afisate sunt in RON / EURO / DOLARI AMERICANI si contin TVA.
Pot exista diferente de pret datorate costurilor mari de export, retur si/sau reparatii in cazul garantiilor si reexpediere a produselor in afara Romaniei.
 
Daca beneficiati de un cod de reducere, reducerea se va aplica conform termenilor si conditiilor specifici de utilizare a voucherului respectiv. Voucherele ISARA nu sunt combinabile. In conditiile in care detineti mai multe vouchere ISARA,  nu le puteti utiliza concomitent, decat daca acest lucru este stipulat, in caz contrar, comanda poate fi supusa anularii.
 
Contravaloarea comenzii se poate achita in sistem Ramburs pentru comenzile plasate in RON si expediate pe teritoriul Romaniei.
De asemenea, este posibila si plata online, cardurile acceptate fiind: Visa, Maestro, Mastercard. Optand pentru aceasta varianta, plata prin card, veti fi redirectionat catre o pagina securizata, unde vi se va cere sa introduci detaliile cardului. Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele isara.ro. Pentru mai multe detalii si informatii privind sistemul securizat de plata online,va rugam sa accesati pagina partenerului nostru PlatiOnline.ro
 
Comenzile de pe teritoriul Romaniei vor putea fi plasate doar in RON si cu livrare exclusiv in Romania.
 
Comenzile din afara Romaniei vor putea fi plasate in EURO / DOLARI AMERICANI.
Comenzile din afara Romaniei plasate in RON, se vor expedia doar pe teritoriul Romaniei.
 
In cazul in care produsele comandate au un pret incorect din cauza erorilor de server sau umane, comanda va fi anulata si clientul va fi informat asupra acestui aspect.

Mentiuni
Produsele comandate sunt ambalate cu grija, astfel incat acestea sa ajunga la tine in stare perfecta. Daca observati o deteriorare a pachetului va rugam sa ne anuntati, scriindu-ne un email la contact@isara.ro, iar noi vom incerca sa rezolvam aceasta problema.
 
Transferul proprietatii produsului si riscul pierderii va trece in sarcina clientului in momentul inmanarii pachetului catre curier. Deneris Trade SRL nu este responsabil pentru pierderea coletului dupa momentul predarii acestuia catre curier, nici pentru intarzieri sau perioada de livrare.
 
Daca vor exista situatii de forta majora sau daca din motive independente de SC Deneris Trade SRL nu se va putea onora comanda, ne rezervam dreptul de a intarzia sau a nu livra produsele comandate, acest aspect urmand a fi adus la cunostinta in cel mai scurt timp posibil.
 
Conditiile de garantie, precum si procedura de returnare si/sau rambursare pot fi gasite AICI.

Produs adăugat pentru comparare.