Curea universala de conectare a bretelelor

Pret 59,00 lei

Cureaua de conectare a bretelelor este un accesoriu optional, compatibil cu majoritatea marsupiilor pentru bebelusi existente pe piata, care au bretele de umar.

Fiind creata cu precadere pentru marsupiile ISARA Quick Half Buckle Carrier si QuickTie, care nu au inclusa o curea de conectare a bretelelor, aceasta are rolul de a conecta bretelele de umar atunci cand iti porti bebelusul in spate sau in fata cu bretelele in paralel, avand rolul de a preveni alunecarea bretelelor de pe umar si o potrivire securizata. Este ajustabila si detasabila, pentru confort sporit.

Curelusa dintre bretele (de inlocuire)

Pret 49,00 lei

Curelusa dintre bretele este un accesoriu prestabilit in design-ul marsupiilor ISARA The The ONE, Quick Full Buckle Carrier si Preschooler, inclus in cutie.
 
Este localizat intre bretelele de umar, conectandu-le pentru a preveni alunecarea acestora de pe umeri. Este utila in timpul purtarii in spate sau a purtarii in fata cu bretelele de umar in paralel. Este ajustabila si detasabila, pentru confort sporit.

Curelusa de imbinare a bretelelor de umar...

Pret 49,00 lei

Curelusa de fixare este utila pentru nou-nascuti si bebelusi in primele luni de viata, permitandu-i purtatorului sa extinda bretelele de umar pentru a obtine o pozitionare a copilasului in marsupiu aproape de cea dobandita intr-un wrap tesut.

Cum se procedeaza? Conectati bretelele de umar la curelusa de fixare pentru nou nascuti, in dreptul centurii, sub funduletul si piciorusele copilasului. Potrivit pentru purtarea in fata, cu bretelele incrucisate.

Produs adăugat pentru comparare.