Ai pierdut curelusa dintre bretelele marsupiului tău ISARA? Nicio problemă. 

Acum ai posibilitatea de a inlocui curelusa doar printr-un singur click.

Curelusa dintre bretele este un accesoriu prestabilit in design-ul marsupiilor ISARA The The ONE, Quick Full Buckle Carrier si Preschooler, inclus in cutie.
 
Este localizat intre bretelele de umar, conectandu-le pentru a preveni alunecarea acestora de pe umeri. Este utila in timpul purtarii in spate sau a purtarii in fata cu bretelele de umar in paralel.
 
Curelusa dintre bretele se ataseaza pe chinga bretelelor de umar cu niste agrafe speciale, complet detasabile. Design-ul acesteia va permite sa ajustati inaltimea dorita, prin glisarea sus-jos a curelusei pe chinga. Atunci cand se doreste detasarea marsupiului, puteti lasa curelusa in pozitie, deschizand doar catarama din mijloc pentru a deconecta bretelele de umar. Aceasta poate fi detasata complet atunci cand tipul de purtare nu necesita conectarea bretelor ( de exemplu, in timpul purtarii de sold sau in fata cu bretelele in X).
 

Lungimea intre catarame: min. 19 cm - max. 49 cm
Compatibilitate: ISARA The ONE, ISARA Quick Full Buckle Carrier, ISARA Preschooler


 

Afla mai multe informatii despre cum se ataseaza si detaseaza curelusa dintre bretele, precum si multe alte informatii interesate despre caracteristicile ISARA,  vizionand urmatorul filmulet:

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat pentru comparare.