ISARA – marsupiul ajustabil care crește împreună cu bebelușul tău. Puțin câte puțin. Exact atât cât trebuie.

ISARA, marsupiu ergonomic pentru bebeluși, este un produs inovativ, care are la bază visul unei mame de a crea un produs unic, funcțional pentru o perioadă lungă de timp, care să te însoțească pe tot parcursul aventurii ca tânăr părinte și să îndeplinească fiecare nevoie. În vederea dezvoltării unui produs complet a urmat cursurile a 2 școli de babywearing, de cel mai înalt renume mondial, School of Babywearing UK și Die Trageschule Dresden și a realizat cercetări riguroare și testări de siguranță. Rezultatul este un produs ajustabil, multidimensional, de calitate premium, cu grijă deosebită la detalii, recomandat ca fiind un produs unic pe piață.

Sloganul nostru, growing together, îmbrățișat de tot mai multe mămici din întreaga lume, surprinde întocmai versatilitatea sa și posibilitatea de ajustare la dimensiunile bebelușului, fiind un marsupiu care crește împreună cu copilul, de la 1 lună până la vârste mai mari, păstrând în tot acest timp poziția perfect ergonomică pe tot parcursul purtării, fără a fi nevoie de accesorii suplimentare.

Acesta este extrem de apreciat, având un puternic impact pozitiv, revoluționar, în percepțiile referitoare la purtarea bebelușului. Atenția la detalii, calitatea materialelor, grija față de fiecare client în parte, consultanța specializată, acreditată, oferită tuturor celor care au nevoie, au contribuit semnificativ la expansiunea ISARA, atât pe piața din România și pe cea internațională.

De asemenea, pe lângă feedback-ul pozitiv al mămicilor, ne bucurăm și de aprecierea persoanelor specializate în purtarea bebelușului și a liderilor de opinie în domeniu.

ISARA este un produs complet, iar povestea din spatele acestui brand întregește un tablou plin de emoții pozitive. 

Vă invităm să citiți testimonialele mămicilor și consultanților în babywearing care au încercat ISARA: click HERE

Daca reprezentați un magazin și ați dori să reprezentați produsele ISARA în comunitatea dumneavoastră, nu ezitați să completați aplicația următoare pentru a primi oferta noastră: click HERE

Noile inovații ISARA

Noul catalog ISARA, prezintă noile inovații și design-uri din domeniul babywearing-ului: de la lansarea marsupiului ultra-ajustabil ISARA The ONE, potrivit tuturor părinților și tuturor copiilor, la cea mai inteligentă funcționalitate Clever Cover până la cele mai versatile wrapuri țesute, ideale pentru purtatul bebelușilor.

Cel mai bun beneficiu al marsupiilor ISARA? Oriunde vei merge, micuțul tău te va urma!

Catalog 2019

Catalog 2016

Broșură educațională despre purtarea bebelușilor

Produs adăugat pentru comparare.