Termeni si conditii
ISARA.RO recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului. Vizitarea si/sau comandarea produselor acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.
S.C. DENERIS TRADE S.R.L., proprietara a marcii ISARA isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile in acord cu dispozitiile legale fara o notificare prealabila. Utilizatorii vor avea permanent acces la termenii si conditiile de utilizare ale site-ului, accesand pagina "Termeni si conditii", in orice moment.
 
Copywrite
Orice date si informatii continute pe site-ul Isara.ro sunt proprietatea SC Deneris Trade SRL si se afla sub incidenta Legii privind dreptul de autor. Informatiile si/sau logo-ul pot fi folosite numai cu acordul scris al societatii.
 
Utilizarea site-ului ISARA
Toate modelele disponibile sunt prezentate sub forma unui catalog online pe website-ul ISARA (www.isara.ro).
 
Pentru a plasa o comanda, este suficient sa selectati modelul dorit, sa completati datele dumneavoastra cu caracter personal, urmate de transmiterea comenzii. Achizitionarea modelelor ISARA se poate realiza fara a detine un cont activ pe website.
In cazul in care detineti un cont pe website-ul ISARA, sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces la contul de utilizator, iar orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator, revine integral in responsabilitatea dumneavoastra (exemplu: comenzi plasate din contul dumneavoastra, abonare la Newsletter etc.). In situatia in care pierdeti parola sau constatati orice fel de activitate de pe contul pe care il detineti, aveti obligatia de a instiinta cat mai repede posibil Deneris Trade S.R.L., la adresa de e-mail: contact@isara.ro.
 
Produse
Produsele ISARA existente pe website sunt originale si testate, astfel incat sa corespunda normelor si standardelor de calitate in vigoare. Acestea sunt verificate cu atentie, de personalul companiei si nu prezinta defecte la vanzare.
 
Fiecare produs comandat de pe site-ul ISARA este insotit de o brosura de instructiuni si recomandari. SC Deneris Trade S.R.L. nu este responsabila de accidentele survenite ca urmare a folosirii incorecte a produselor oferite spre vanzare.
 
Diferente
In unele situatii, datorita setarilor display-ului dispozitivului pe care il folositi, pot exista mici diferente intre culorile prezentate digital si culorile produsului in realitate.

Comenzi
Plasarea unei comenzi semnifica intentia dumneavoastra de a cumpara un produs si este supusa termenilor si conditiilor prezentati.
 
Toate comenzile sunt supuse conditiei disponibilitatii, precum si a confirmarii pretului acestora.
 
Comenzile pot fi plasate 24/7, pe tot parcursul anului fara exceptii.
 
Pentru ca o comanda sa fie procesata, clientul trebuie sa se asigure ca a completat complet si corect toate informatiile solicitate in formularul de comanda. La finalizarea fiecarei comenzi, clientul primeste o confirmare de primire, impreuna cu detalii ale produsului achizitionat, respectiv detalii de plata si livrare.
 
Cupoanele de discount ISARA, nu pot fi utilizate în combinație cu alte reduceri, promoții sau alte coduri promoționale. In conditiile in care detineti mai multe vouchere ISARA,  nu le puteti utiliza concomitent, in caz contrar, comanda poate fi supusa anularii.
 
Deneris Trade SRL isi rezerva dreptul de a anula orice vouchere folosite pe site-ul www.isara.ro. Comenzile pot fi anulate daca se constata ca vocherele respective nu ii apartin utilizatorului.
 
Scopul nostru este ca toti clientii ISARA sa fie pe deplin multumiti de alegerea facuta.
 
Livrare
Termenii si conditiile de livrare precum si modalitatile de plata, pot fi gasiti AICI.
 
Orice expediere poate varia in functie de disponibilitatea stocului sau a anumitor intarzieri datorate serviciului de curierat / postal sau de forta majora, pentru care S.C. Deneris Trade S.R.L nu este responsabil.
 
Deneris Trade SRL nu este responsabil pentru costurile suplimentare impuse de legislatia dumneavoastra nationala si/sau federala. Aceste costuri sunt in totalitate responsabilitatea clientului. Aceste costuri nu vor face, in niciun caz, parte dintr-un potential de rambursare din partea SC Deneris Trade SRL.
 
 
Returnare / rambursare in situatia in care produsul nu este defect:
Daca se intampla sa nu fiti 100% satisfacut de produsele achizitionate, acestea se pot returna in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, nedeteriorate si fara urme de utilizare, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv¸ conform OUG 34/2014.
 
Daca nu este posibila returnarea in ambalajul original, acesta poate fi trimis intr-un alt ambalaj, dar care sa pastreze integritatea produsului.
 
Returnarea produselor se va face folosind orice serviciu de curierat aflat la dispozitie.
 
Transportul este suportat de catre dumneavoastra in calitate de cumparator.
 
Returnarea sumei achitate se va face in termen de 14 zile calendaristice, numai dupa verificarea produsului si doar in cazul in care acesta se afla in aceeasi stare in care a fost expediat de catre vanzator, nedeteriorat si fara urme de uzura.
 
Pentru comenzile achitate ramburs, clientul va pune la dispozitia vanzatorului un numar de cont in care se va face returnarea sumei.
 
Pentru comenzile achitate cu cardul, suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare.
 
Solicitarea inlocuirii unui produs achizitionat de pe site-ul ISARA
In calitate de client, puteti solicita inlocuirea produsului achizitionat cu un altul intr-un termen de 48 de ore, calculat din momentul in care comanda initiala a ajuns la dumneavoastra. Noul produs ales de dumneavoastra va fi expediat dupa ce produsul returnat ajunge in posesia noastra in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, nedeteriorate si fara urme de utilizare.
 
Costurile suplimentare privind diferenta de pret sau transportul vor fi suportate de catre dumneavoastra.
 
In situatia in care Deneris Trade S.R.L. nu va putea inlocui produsul cu un altul, pretul de achizitie va va fi rambursat intr-un termen de 14 zile calendaristice din momentul restituirii produsului. Suma rambursata nu poate include si cheltuielile de transport. In conditiile in care produsul nu este restituit in ambalajul original, se va retine suma de 10 lei aferenta costurilor ambalajului, conform legii OUG 34/2014.

Deneris Trade S.R.L. nu este responsabila pentru costurile suplimentare impuse de legislatia dumneavoastra nationala si/sau federala. Aceste costuri sunt in totalitate responsabilitatea clientului. Aceste costuri nu vor face, in niciun caz, parte dintr-un potential de rambursare din partea Deneris Trade S.R.L.
 
Restituire / rambursare in cazul unui produs defect
In situatia in care produsul achizitionat de catre dumneavoastra prezinta defecte de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs fara defecte, in limita stocului disponibil, ca urmare a unei notificari scrise catre SC Deneris Trade S.R.L., intr-un termen de 48 de ore din momentul descoperirii defectului.
 
Daca Deneris Trade S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul identic, iar cumparatorul nu doreste sa aleaga un alt model in cuantumul aceleiasi sume, se va restitui contravaloarea produsului achizitionat, intr-un termen de 14 zile calendaristice din momentul restituirii produsului.
 
Deneris Trade SRL isi rezerva dreptul de a refuza restituirea anumitor produse atunci cand:
- produsele nu au fost achizitionate prin intermediul platformei online www.isara.ro (in aceasta situatie, va rugam adresati-va comerciantului de la care ati achizitionat produsul si returnati-l la adresa indicata de catre acesta);
- termenul de returnare a fost depasit;
- produsul prezinta urme de folosire sau deteriorare, nu este ambalat conform si nu poate fi revandut sau nu este insotit de dovada achizitiei (factura fiscala).
 
Indiferent de motivul returnarii produsului, livrarea se va face la urmatoarea adresa:
S.C. Deneris Trade S.R.L., str. Cetatii, Ferma 16, Hala 7, Floresti, cod postal 407280, judet Cluj, Romania, telefon +4 0746 964 912.
Pentru intrebari suplimentare, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: contact@isara.ro
 
Garantie
Marsupiile  ISARA beneficiaza de o garantie conform legislatiei in vigoare, de 2 ani impotriva defectelor de fabricatie.
 
Acestea sunt de calitate superioara, conform standardelor de calitate si siguranta. In situatia in care sunt identificate anumite defecte la nivel de fabricatie, va rugam sa ne scrieti pe adresa de email: contact@isara.ro, in vederea solutionarii problemei.
 
IMPORTANT:
Marsupiile ISARA sunt realizate din materiale ce contin fibre naturale, cum ar fi bumbacul natural sau organic. Fiind material organic, in procesul de fabricare nu au fost folosite chimicale fixatoare de culoare, iar in timp, materialele se pot decolora in urma spalarilor sau utilizarii repetate si indelungate. Asadar, decolorarea nu este un defect, iar aceasta nu intra sub spectrul garantiei.
 
De asemenea, in cazul produselor realizate din material tesut, nu reprezinta defecte si nu sunt acoperite de garantie posibilele scamoseli sau noduri mici in tesatura. Fiind realizate din materiale organice, posibilele variatii usoare, care nu afecteaza utilizarea sau siguranta produsului nu sunt considerate defecte si nu pot fi acoperite de garantie (cum ar fi, insa fara a se limita la, nuanta, mici diferente de dimensiuni, plasarea decorului pe tesatura, scamoseli, noduri mici in tesatura sau altele asemenea).
 
Cataramele defecte si orice alt sistem de fixare si prindere pot fi inlocuite, daca acestea s-au deteriorat fara a fi obiectul unui accident.
 
Cusaturile sunt atent realizate, insa in situatia in care observati modificari la nivel de structura ca urmare a desprinderii cusaturilor, va rugam sa ne scrieti pe adresa de email: contact@isara.ro
 
Garantia nu acopera situatiile in care produsul a fost folosit incorect si neconform instructiunilor de utilizare, acesta a suferit modificari improvizate sau adaugiri. De asemenea, garantia nu acopera produsul in situatia in care acesta a fost achizitionat second-hand.
In situatia unei comenzi pentru conversie speciala, garantia nu acopera niciun risc potential cu privire la defecte de siguranta sau de calitate ale materialului trimis de dumneavoastra.

Protectia datelor cu caracter personal
Politica noastra de protectie a datelor personale, care prevede felul in care vor fi utilizate informatiile oferite de catre dumneavoastra poate fi gasita AICI. Folosirea acestui site semnifica acordul dumneavoastra si garanteaza exactitatea tuturor datelor oferite de dumneavoastra.
 
Litigii
Orice litigiu aparut intre SC Deneris Trade SRL si clientii sai poate fi rezolvat in principiu pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta de solutionare a conflictului revine instantelor de judecata de pe raza teritoriala unde SC Deneris Trade S.R.L. are sediul social, respectiv Cluj-Napoca.
Acceseaza AICI link-ul catre SOL.
 
Concursuri
Consultați regulamentul concursurilor organizate de ISARA AICI.
 
NOTA
Transportul catre o tara din afara UE se va face prin intermediul Oficiului Postal Roman, in fiecare joi, pentru toate comenzile plasate si platite pana miercuri. Livrarea poate dura pana la 10-14 zile, in functie de destinatie.

Produs adăugat pentru comparare.