Termeni si conditii

Site-ul Isara.ro este proprietatea exclusiva a societatii S.C. Deneris Trade S.R.L.

Pentru a evita orice neintelegeri este important sa cititi cu atentie sectiunea ”Termeni si conditii” a site-ului Isara.ro. Achizitionarea unor produse ISARA si vizitarea site-ului implica acceptarea tacita a acestora.

Produsele ISARA existente pe site sunt originale. Acestea au fost testate astfel incat sa corespunda standardelor de calitate si nu prezinta defecte.

Se poate intampla ca, in functie de setarile de culoare ale monitorului, sa existe mici diferente intre culorile afisate de monitor si culorile produsului in realitate.

Fiecare produs comandat de pe acest site vine insotit de o brosura de instructiuni si recomandari. SC Deneris Trade SRL nu este responsabila de accidentele survenite ca urmare a folosirii incorecte a produselor oferite spre vanzare.

Conditii de vanzare

Plasarea unei comenzi semnifica intentia dumneavoastra de a cumpara un produs si este supusa termenilor si conditiilor prezentati.

Toate comenzile sunt supuse conditiei disponibilitatii, precum si a confirmarii pretului acestora.

Orice expediere poate varia in functie de disponibilitatea si sub rezerva oricaror intarzieri datorate serviciului de curierat/ postal sau de forta majora, pentru care

Termenii si conditiile de vanzare pot fi gasiti AICI.

* Deneris Trade SRL nu este responsabil pentru costurile suplimentare impuse de legislatia dumneavoastra nationala si/sau federala. Aceste costuri sunt in totalitate responsabilitatea clientului. Aceste costuri nu vor face, in niciun caz, parte dintr-un potential de rambursare din partea SC Deneris Trade SRL.

Cupoanele de discount ISARA nu pot fi utilizate în combinație cu alte reduceri, promoții sau alte coduri promoționale. In conditiile in care detineti mai multe vouchere ISARA,  nu le puteti utiliza concomitent, in caz contrar, comanda poate fi supusa anularii. 

* SC DENERIS TRADE SRL isi rezerva dreptul de a anula orice vouchere folosite pe site-ul http://www.isara.ro. Comenzile pot fi anulate daca se constata ca vocherele respective nu ii apartin utilizatorului.

Scopul nostru este ca toti clientii ISARA sa fie pe deplin multumiti de alegerea facuta.

Returnare / rambursare in situatia in care produsul nu este defect:

Daca se intampla sa nu fiti 100% satisfacut de produsele achizitionate, acestea se pot returna in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, nedeteriorate si fara urme de utilizare, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv¸ conform OUG 34/2014.

Daca nu este posibila returnarea in ambalajul original, acesta poate fi trimis intr-un alt ambalaj, dar care sa pastreze integritatea produsului.

Returnarea produselor se va face folosind orice serviciu de curierat aflat la dispozitie. Transportul este suportat de către dumneavoastra in calitate de cumpărător.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

Solicitarea inlocuirii unui produs achizitionat de pe site-ul ISARA

In calitate de client, puteti solicita inlocuirea produsului achizitionat cu un altul intr-un termen de 48 de ore calculat din momentul in care comanda initiala a ajuns la dumneavoastra. Noul produs ales de dumneavoastra va fi expediat dupa ce produsul returnat ajunge in posesia noastra. Costurile suplimentare privind diferenta de pret sau transportul vor fi suportate de catre dumneavoastra.

In situatia in care SC Deneris Trade SRL nu va putea inlocui produsul cu un altul, pretul de achizitie va va fi rambursat intr-un termen de 14 zile din momentul restituirii produsului. Suma rambursata nu poate include si cheltuielile de transport. In conditiile in care produsul nu este restituit in ambalajul original, se va retine suma de 10 lei aferenta costurilor ambalajului, conform legii OUG 34/2014 .

* Deneris Trade SRL nu este responsabil pentru costurile suplimentare impuse de legislatia dumneavoastra nationala si/sau federala. Aceste costuri sunt in totalitate responsabilitatea clientului. Aceste costuri nu vor face, in niciun caz, parte dintr-un potential de rambursare din partea SC Deneris Trade SRL.

Restituire / rambursare in cazul unui produs defect

In situatia in care produsul achizitionat de catre dumneavoastra prezinta defecte de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs fara defecte, in limita stocului disponibil, ca urmare a unei notificari scrise catre SC Deneris Trade SRL intr-un termen de 48 de ore din momentul descoperirii defectului. Daca SC Deneris Trade SRL nu poate inlocui produsul cu unul identic, iar cumparatorul nu doreste sa aleaga un alt model in cuantumul aceleiasi sume, se va restitui contravaloarea produsului achizitionat.

SC Deneris Trade SRL isi rezerva dreptul de a refuza restituirea anumitor produse atunci cand

- produsele nu au fost achizitionate prin intermediul platformei online www.isara.ro. In acest caz, va rugam adresati-va comerciantului de la care ati achizitionat produsul si returnati-l la adresa indicata de catre acesta.

- termenul de returnare a fost depasit

- produsul prezinta urme de folosire sau deteriorare, nu este ambalat conform si nu poate fi revandut sau nu este insotit de dovada achizitiei (factura fiscala).

Indiferent de motivul returnarii produsului, livrarea se va face la urmatoarea adresa:

SC.Deneris Trade SRL, Romania, 407280 Floresti, str. Abatorului nr. 1A.Telefon contact pentru curierat: +0264702598

Pentru intrebari suplimentare, va rugam sa ne contactati: office@isara.ro

Garantie

Marsupiile ISARA au un termen de garantie de 2 ani impotriva defectelor de fabricatie.

Acestea sunt de calitate superioara, conform standardelor de calitate si siguranta. In situatia in care sunt identificate anumite defecte la nivel de fabricatie, va rugam sa ne scrieti pe adresa de contact in vederea solutionarii problemei.

Marsupiile ISARA sunt realizate din materiale ce contin fibre naturale, cum ar fi bumbacul natural sau organic. Fiind material organic, in procesul de fabricare nu au fost folosite chimicale fixatoare de culoare, iar in timp, materialele se pot deteriora la nivel de culoare in urma spalarilor sau utilizarii repetate si indelungate. Asadar, decolorarea nu este un defect, iar aceasta nu intra sub spectrul garantiei.

De asemenea, in cazul produselor realizate din material tesut, nu reprezinta defecte si nu sunt acoperite de garantie posibilele scamoseri sau noduri mici in tesatura. Fiind realizate din materiale organice, posibilele variatii usoare, care nu afecteaza utilizarea sau siguranta produsului nu sunt considerate defecte si nu pot fi acoperite de garantie (cum ar fi, insa fara a se limita la, nuanta, mici diferente de dimensiuni, plasarea decorului pe tesatura, scamoseri, noduri mici in tesatura sau altele asemenea).

Cataramele defecte si orice alt sistem de fixare si prindere pot fi inlocuite, daca acestea s-au deteriorat fara a fi obiectul unui accident.

Cusaturile sunt atent realizate, insa in situatia in care observati modificari la nivel de structura ca urmare a desprinderii cusaturilor, va rugam sa ne scrieti pe adresa de contact. 

Garantia nu acopera situatiile in care produsul a fost folosit incorect si neconform instructiunilor de utilizare, acesta a suferit modificari improvizate sau adaugiri. De asemenea, garantia nu acopera produsul in situatia in care acesta a fost achizitionat second-hand.

In situatia unei comenzi pentru conversie speciala, garantia nu acopera niciun risc potential cu privire la defecte de siguranta sau de calitate ale materialului trimis de dumneavoastra.

Drepturi de autor

Orice date si informatii continute  pe site-ul Isara.ro sunt proprietatea SC Deneris Trade SRL si se afla sub incidenta Legii privind dreptul de autor. Informatiile si/sau logo-ul pot fi folosite numai cu acordul scris al societatii.

Protectia datelor cu caracter personal

Politica noastra de protectie a datelor personale care prevede felul in care vor fi utilizate informatiile oferite de catre dumneavoastra poate fi gasita AICI. Folosirea acestui site semnifica acordul dumneavoastra si garanteaza exactitatea tuturor datelor oferite de dumneavoastra.

Litigii

Orice litigiu aparut intre SC Deneris Trade SRL si clientii sai poate fi rezolvat in principiu pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta de solutionare a conflictului revine instantelor de judecata de pe raza teritoriala unde SC Deneris Trade SRL are sediul social, respectiv Cluj-Napoca.

Acceseaza aici link-ul catre SOL

Concursuri

Consultați regulamentul concursurilor organizate de ISARA AICI

Afiliere ISARA

Detii un site sau un blog? Poti deveni partenerul nostru. Promoveaza produsele Isara pe site-ul sau blogul tau si castiga 5% din vanzarile realizate!

Reteaua de afiliati ISARA este o modalitate de succes de a capitaliza traficul site-ului/blogului tau. Practic, prin programul de afiliere castigi de fiecare data cand un vizitator al site-ului / blogului tau da click pe unul din instrumentele de promovare (bannere display) si cumpara produse Isara de pe site-ul nostru:www.isara.ro. In acest fel, atat tu, cat si cititorii veti avea beneficii reale : ei vor putea achizitiona produse de incredere, recomandate de tine, iar tu vei obtine comision.

Plata comisionului se va face lunar, la inceputul fiecarei luni, prin virament bancar, pentru sume ce depasesc 100 lei.

Te invităm să te înscrii ca afiliat ISARA pentru a câştiga împreună cu cititorii tăi.

NOTA

Transportul către o țară din afara UE se va face prin intermediul Oficiului Poștal Român, în fiecare joi, pentru toate comenzile plasate și plătite până miercuri. Livrarea poate dura până la 10-14 zile, în funcție de destinație.