Va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor de utilizare a www.isara.ro. Vizitarea si/sau comandarea produselor listate pe acest site implica acceptul dvs asupra termenilor si conditiilor enumerate mai jos.

SC DENERIS TRADE SRL detine dreptul exclusiv asupra brandului ISARA si isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile in acord cu dispozitiile legale, fara nicio notificare prealabila. Utilizatorii au acces permanent la termenii si conditiile de utilizare ale site-ului, prin accesarea paginii "Termeni si conditii", in orice moment.
 
Copywrite
Toate datele si informatiile regasite pe www.isara.ro sunt proprietatea SC Deneris Trade SRL si se afla sub incidenta Legii privind dreptul de autor. Informatiile si/sau logo-ul pot fi folosite numai cu acordul scris al Societatii.
 
Utilizarea site-ului www.isara.ro
Toate modelele disponibile sunt prezentate sub forma unui catalog pe www.isara.ro.
 
Pentru a plasa o comanda, este suficient sa selectati modelul dorit, sa completati datele dumneavoastra cu caracter personal, urmate de transmiterea comenzii. Achizitionarea modelelor ISARA se poate realiza fara a detine un cont activ pe website, doar prin introducerea datelor de livrare si facturare ca si vizitator.
In cazul in care detineti un cont pe website-ul ISARA, sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces la contul de utilizator, iar orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator, revine integral in responsabilitatea dumneavoastra (exemplu: comenzi plasate din contul dumneavoastra, abonare la Newsletter etc.). In situatia in care pierdeti parola sau constatati orice fel de activitate suspecta pe contul pe care il detineti, aveti obligatia de a instiinta cat mai repede posibil Deneris Trade S.R.L., la adresa de e-mail: contact@isara.ro.
 
Produse
Toate produsele ISARA existente pe website sunt originale si au trecut prin procesul de controlul calitatii de cel putin 3 ori, astfel incat sa corespunda normelor si standardelor de calitate in vigoare. Acestea nu prezinta defecte.
 
Fiecare produs comandat de pe site-ul ISARA este insotit de o brosura de instructiuni si recomandari. Va recomandam sa cititi aceasta brosura si sa o pastrati pentru o potentiala utilizare viitoare. SC Deneris Trade SRL nu este responsabila de consecintele survenite ca urmare a folosirii incorecte a produselor oferite spre vanzare.
 
Diferente de culoare
In unele situatii, unele culori pot fi redate distorsionat de catre displayul dispozitivului pe care il utilizati, asadar pot exista mici diferente intre culorile prezentate digital si culorile produsului in realitate.
 
Comenzi
Plasarea unei comenzi reprezinta intentia dumneavoastra de a cumpara un produs si este supusa termenilor si conditiilor.

Comenzile pot fi plasate 24/7, pe tot parcursul anului fara exceptii, in limita stocului disponibil, la pretul afisat pe site, la care se adauga sau nu livrare, conform ofertei de livrare.
 
Pentru ca o comanda sa fie procesata si livrata cu succes, clientul trebuie sa se asigure ca a completat complet si corect toate informatiile solicitate in formularul de comanda. La finalizarea fiecarei comenzi, clientul primeste o confirmare de primire, impreuna cu precizarea produsului achizitionat, respectiv detalii de plata si livrare.
 
Cupoanele de discount ISARA nu pot fi utilizate in combinatie cu alte reduceri, promotii sau alte coduri promotionale. In conditiile in care detineti mai multe vouchere ISARA,  nu le puteti utiliza concomitent decat daca este specificat acest lucru, in caz contrar, comanda poate fi supusa anularii.
 
Deneris Trade SRL isi rezerva dreptul de a anula orice vouchere folosite pe site-ul www.isara.ro daca se identifica utilizarea abuziva a acestora, de orice natura. De asemenea, comenzile pot fi anulate daca se constata ca voucherele respective nu ii apartin utilizatorului exclusiv de drept.
 
Scopul nostru este ca toti clientii ISARA sa fie pe deplin multumiti de alegerea facuta, de aceea orice neregula observata pe www.isara.ro, am aprecia daca ne-o semnalati.

Comenzile plasate dintr-un cont de revanzator vor fi achitate numai dupa primirea facturii si a detaliilor de plata prin e-mail. Suma care apare in e-mailul automat care confirma comanda, poate fi diferita de suma facturata.

Comenzile pentru conversii, din sectiunea PIMP MY WRAP, nu pot fi plasate dintr-un cont de revanzator si nu vor beneficia de reducerile specifice.

Voucher-le ISARA nu pot fi utilizate in timpul plasarii unei comenzi dintr-un cont de revanzator. Daca apare o astfel de eroare, codul voucherului va fi anulat din comanda.
 
Conditii de livrare
Mai multe detalii despre termenii si conditiile de livrare precum si modalitatile de plata, pot fi gasite AICI.
 
Termenul estimativ de livrare este de 2-5 zile lucratoare.

Timpul de expediere poate varia in functie de disponibilitatea stocului, iar timpul de livrare poate fi supus unor intarzieri datorate serviciului de curierat / postal sau de forta majora, pentru care S.C. Deneris Trade S.R.L nu este responsabil.

Costul de livrare este stabilit de tara de destinatie.

 

Returnare / rambursare in situatia in care produsul nu este defect:
Daca se intampla sa nu fiti 100% satisfacut de produsele achizitionate, acestea se pot returna in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, nedeteriorate si fara urme de utilizare, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, conform OUG 34/2014.
 
Daca nu este posibila returnarea in ambalajul original, acesta poate fi trimis intr-un alt ambalaj, dar care sa pastreze integritatea produsului.
 
Returnarea produselor se va face folosind orice serviciu de curierat aflat la dispozitie.
 
Transportul este suportat de catre dumneavoastra in calitate de cumparator.
 
Returnarea sumei achitate se va face in termen de 14 zile calendaristice, numai dupa verificarea produsului si doar in cazul in care acesta se afla in aceeasi stare in care a fost expediat de catre vanzator, nedeteriorat si fara urme de uzura.

In conditiile in care produsul nu este restituit in ambalajul original, se va retine suma de 10 lei aferenta costurilor ambalajului, conform legii OUG 34/2014.
 
Pentru comenzile achitate ramburs, clientul va pune la dispozitia vanzatorului un numar de cont in care se va face returnarea sumei.
 
Pentru comenzile achitate cu cardul, suma va fi returnata in acelasi cont utilizat la tranzactionare.

Solicitarea inlocuirii unui produs achizitionat de pe site-ul ISARA
In calitate de client, puteti solicita inlocuirea produsului achizitionat cu un altul intr-un termen de 48 de ore, calculat din momentul in care comanda initiala a ajuns la dumneavoastra. Noul produs ales de dumneavoastra va fi expediat dupa ce produsul returnat ajunge in posesia noastra in aceeasi stare in care a fost receptionat, nedeteriorat si fara urme de utilizare
 
Costurile suplimentare privind diferenta de pret sau transportul vor fi suportate de catre dumneavoastra.
 
In situatia in care Deneris Trade SRL nu va putea inlocui produsul cu un altul, pretul de achizitie va va fi rambursat intr-un termen de 14 zile calendaristice din momentul restituirii produsului. Suma rambursata nu poate include si cheltuielile de transport. In conditiile in care produsul nu este restituit in ambalajul original, se va retine suma de 10 lei aferenta costurilor ambalajului, conform legii OUG 34/2014.
 
Restituire / rambursare in cazul unui produs defect
In situatia in care produsul achizitionat de catre dumneavoastra prezinta defecte de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs fara defecte, in limita stocului disponibil, ca urmare a unei notificari scrise catre SC Deneris Trade SRL, intr-un termen de 48 de ore din momentul descoperirii defectului.
 
Daca Deneris Trade SRL nu poate inlocui produsul cu unul identic, iar cumparatorul nu doreste sa aleaga un alt model in cuantumul aceleiasi sume, se va restitui contravaloarea produsului achizitionat, intr-un termen de 14 zile calendaristice din momentul restituirii produsului.

Cardul cadou ISARA

Cardul cadou poate fi achizitionat doar de pe www.isara.ro. Cardul cadou are inscrisa o contravaloare, un cod unic si o perioada de valabilitate pentru a fi folosit pentru achiziția de bunuri. Cardul cadou poate fi folosit ca metoda alternativa de plata pentru produse de pe www.isara.ro, folosind codul unic scris pe card la plasarea comenzii pentru deducerea sumei aferente din pretul comenzii, in perioada de validitate specifica.

Seria cardului cadou este valabila pentru o singura comanda. Cardul poate fi folosit pentru orice produs cu contravaloare egala sau mai mare decat suma inscrisa pe card, cu mentinea ca diferenta de pret este necesar sa fie achitata de catre cumparatorul final. Nu se restituie rest in conditiile in care contravaloarea produsului este mai mica decat suma inscriptionata pe card.

Cardul cadou nu poate fi returnat. In conditiile in care produsul achizitionat prin intermediul cardului cadou este returnat, veti primi un nou card cu valoarea egala cu cea a cardului cadou utilizat. Noul card cadou va fi trimis pe email, pe adresa de email valida si corecta furnizata de cumparator in contul de client. Diferentele de pret achitate de catre cumparator la achizitionarea produsului pot fi returnate.

Valoarea cardului de cumparaturi nu poate fi preschimbata in bani. Suma  de pe cardul cadou nu poate fi fractionata in mai multe comenzi. Cardul cadou este valabil 6 luni de la data achizitionarii și poate fi folosit doar pe www.isara.ro.

Cardul cadou va fi livrat electronic cel tarziu a doua zi lucratoare catre persoana care achizitioneaza cardul cadou si care se face responsabila de livrarea cardului catre cumparatorul final.

Va rog sa va asigurati ca adresa de email furnizata de catre dvs pentru trimiterea cardului cadou electronic este corecta si valida. Acesta va fi inmanat cumparatorului final de către cel care l-a achizitionat, nu de catre un reprezentat al brandului ISARA.

Nu ne facem responsabili de furtul sau pierderea cardului cadou. Nu ne facem responsabili de greseli datorate de furnizarea incorecta in contul de client a adresei de email al destinatarului cardului.

 
Deneris Trade SRL isi rezerva dreptul de a refuza restituirea anumitor produse atunci cand:
- produsele nu au fost achizitionate prin intermediul platformei online www.isara.ro (in aceasta situatie, va rugam adresati-va comerciantului de la care ati achizitionat produsul si returnati-l la adresa indicata de catre acesta);
- termenul de returnare a fost depasit;
- produsul prezinta urme de folosire sau deteriorare, nu este ambalat conform, nu poate fi revandut sau nu este insotit de dovada achizitiei (factura fiscala).
 
Indiferent de motivul returnarii produsului, livrarea se va face la urmatoarea adresa:
SC Deneris Trade SRL, str. Cetatii, Ferma 16, Hala 7, Floresti, cod postal 407280, judet Cluj, Romania, telefon +4 0746 964 912
Pentru intrebari suplimentare, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: contact@isara.ro
 
Garantie
Marsupiile ISARA de tip SSC (cu catarame) beneficiaza de o garantie conform legislatiei in vigoare, de 2 ani, impotriva defectelor de fabricatie. Restul produselor ISARA beneficiaza de o garantie de 14 zile.
 
Toate marsupiile ISARA sunt de calitate superioara, conform standardelor de calitate si siguranta. In situatia in care au fost identificate anumite defecte la nivel de fabricatie, va rugam sa ne scrieti pe adresa de email: contact@isara.ro, in vederea solutionarii problemei.
 
IMPORTANT:
Marsupiile ISARA sunt realizate din materiale ce contin fibre naturale, cum ar fi bumbacul natural sau organic. Fiind material organic, in procesul de fabricare nu au fost folosite chimicale fixatoare de culoare, iar in timp, materialele se pot decolora in urma spalarilor sau utilizarii repetate si indelungate. Asadar, decolorarea nu este un defect, iar aceasta nu intra sub spectrul garantiei.
 
Fiind realizate din materiale organice, posibilele variatii usoare, care nu afecteaza utilizarea sau siguranta produsului nu sunt considerate defecte si nu pot fi acoperite de garantie (cum ar fi, insa fara a se limita la, nuanta, mici diferente de dimensiuni, plasarea decorului pe tesatura, scamoseli, noduri mici in tesatura sau altele asemenea).
 
Cataramele defecte si orice alt sistem de fixare si prindere pot fi inlocuite, daca acestea s-au deteriorat fara a fi obiectul unui accident.
 
Cusaturile sunt atent realizate, insa in situatia in care observati modificari la nivel de structura ca urmare a desprinderii cusaturilor, va rugam sa ne scrieti pe adresa de email: contact@isara.ro
 
Garantia nu acopera situatiile in care produsul a fost folosit incorect si neconform instructiunilor de utilizare, acesta a suferit modificari improvizate sau adaugiri. De asemenea, garantia nu acopera produsul in situatia in care acesta a fost achizitionat second-hand.
In situatia unei comenzi pentru conversie speciala, garantia nu acopera niciun risc potential cu privire la defecte de siguranta sau de calitate ale materialului trimis de dumneavoastra.

Protectia datelor cu caracter personal
Politica noastra de protectie a datelor personale, care prevede felul in care vor fi utilizate informatiile oferite de catre dumneavoastra poate fi gasita AICI. Folosirea acestui site semnifica acordul dumneavoastra si garanteaza exactitatea tuturor datelor oferite de dumneavoastra.
 
Litigii
Orice litigiu aparut intre SC Deneris Trade SRL si clientii sai poate fi rezolvat, in principiu, pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta de solutionare a conflictului revine instantelor de judecata de pe raza teritoriala unde SC Deneris Trade S.R.L. are sediul social, respectiv Cluj-Napoca.
Acceseaza aici link-ul catre SOL.
 
Concursuri
Consultati regulamentul concursurilor organizate de ISARA, AICI.
 
NOTA
Transportul catre o tara din afara UE se va face prin intermediul Oficiului Postal Roman, In fiecare joi, pentru toate comenzile plasate si platite pana miercuri. Livrarea poate dura pana la 10-14 zile, in functie de destinatie. Costul de livrare este stabilit de tara de destinatie. De exemplu, daca comandati din Romania pentru a trimite un marsupiu pentru cineva din afara tarii, costul de livrare va fi cel aferent tarii de destinatie, tinand cont de toate taxele pe care tara de destinatie le impune.

Produs adăugat pentru comparare.