Bine ai venit in PROGRAMUL DE AFILIERE!

Daca citesti aceste randuri, inseamna ca faci deja parte din marea noastra familie! Iti multumim ca apreciezi marsupiile ISARA, iar in semn de recunostinta pentru asta, ne-am gandit sa iti oferim posibilitatea de a fi recompensat pentru faptul ca promovezi ISARA cu fiecare purtare.

Acum ai posibilitatea de a deveni afiliatul nostru, de a impartasi discount-uri cu cei care te urmaresc pe conturile tale de socializare, prieteni, familie si toti cei dragi, iar ulterior sa castigi comisioane din fiecare vanzare generata de catre tine! Comisioanele incep de la 5% pentru fiecare vanzare afiliata.

Tocmai ai facut primul pas, asadar, urmatorul ar fi sa iti creezi un cont de client pe www.isara.ro (sau sa intri pe cel existent deja, daca deja posezi unul), apoi sa dai click pe butonul aferent programului de afiliere pe care il vei gasi in cont.

Completeaza fiecare sectiune, iar apoi asteapta activarea contului de afiliat. Odata activat, vei primi pe email toate informatiile necesare care te vor ghida pas cu pas prin tot ceea ce presupune programul de afiliere (crearea propriilor vouchere personalizate si a link-urilor de afiliate necesare, tips & tricks pentru optimizare, etc), pentru a putea sa incepi sa promovezi si sa acumulezi comisioane.

Daca esti incantat de ceea ce ofera acest program, te rugam doar sa apesi pe link-ul de mai jos, care te va redirectiona spre sectiunea de login a contului tau.

https://bit.ly/MyISARAaccount

Daca mai ai nevoie de informatii suplimentare, nu ezita sa ne contactezi  > contact@isara.ro

 

Abia asteptam sa ni te alaturi!

Produs adăugat pentru comparare.