Designul ISARA MARINE LIFE prezintă următoarele animale marine pe cale de dispariție:

Testoasele Hawksbill sunt esențiale vieții marine, deoarece acestea ajută la menținerea sănătății recifului de corali. Carapacele lor frumos colorate sunt extrem de valoroase și căutate pe piețele ilegale, fiind transformate în bijuterii, suveniruri sau alte obiecte, în mod special pentru turiști. :(

Rechinul balenă este cel mai mare rechin care colindă oceanele, iar principala sa sursă de hrană este planctonul. Sănătatea oceanelor noastre depinde de acești giganți, deoarece aceștia reprezintă o indicație clară a unui plancton abundent din oceane.

Broasca țestoasă uriașă este cea mai mare țestoasă din lume și trăiește doar pe Insulele Galápagos.

Leii de mare trăiesc în colonii pe țărmurile Insulelor Galápagos și dau naștere puilor lor tot aici pe aceste insule minunate.

Pinguinii de Galápagos sunt cele mai rare specii de pinguini din lume și singurele care trăiesc la nord de ecuator, în Galápagos.

Fin Whale este al doilea cel mai mare mamifer din lume, la vârful lanțului trofic, care joacă un rol vital în sănătatea vieții marine.

Cunoscută ca fiind una dintre cele mai rapide balene din habitatul marin, balena Sei a devenit amenințată datorită vânătorilor de balene.

Vaquita este, fără îndoială, cel mai rar mamifer marin din lume și este în prezent pe cale de dispariție. Imaginați-vă că pe planeta noastră au mai rămas 30 de Vaquitas din cauza acțiunilor ilegale de pescuit. Sfâșietor.

Produs
Other & More
Marime
Marime unica
Compozitie material
100% bumbac organic
Tesatura
material tesut tip jacquard
Colectie
Protect The Planet
Culoare
Albastru
Crem
Stil personal
Natural & Chic

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat pentru comparare.