tags :

    Nici o etichetă nu a fost specificată încă.

ISARA Păpușă Demo

Pret 623,00 lei
Availability: Fara stoc

ISARA Păpușă Demo a fost special concepută pentru cursuri de babywearing, ateliere de babywearing, consultanți specializați în babywearing, demonstrații cu marsupii, sling-uri cu inele și wrap-uri țesute, cât și pentru multe alte scopuri.

Păpușa noastră este creată pentru a imita un nou-născut cu o greutate de 3 kg. Păpușa ISARA reprezintă un instrument perfect de predare și învățare pentru educatori în babywearing, cursanți, institutele de formare în babywearing și magazinele de specialitate pentru copii, deoarece aceasta poate rezista la ore îndelungate de demonstrații fără nici un fel de problemă!

ISARA Păpușă Demo este handmade, la fel ca o operă de artă, fiecare caracteristică a fost cusută manual, folosind designul nostru original Diamonda. Păpușa oferă o textură catifelată la atingere, confortabilă, potrivită pentru a fi purtată de toată lumea în timpul sesiunilor de instruire.

* Disponibilitate. Comandați Păpușa Demo cu 2 săptămâni înainte de data necesară.

* Vă rugăm să rețineți că Păpușa Demo este realizată manual și procesul de fabricare durează mai mult. Dacă procesul de expediere durează mai mult de 2 săptămâni datorită numărului mare de comenzi, veți fi anuntați de la început prin email.

Produs adăugat pentru comparare.