ISARA este pionier in dezvoltarea marsupiilor ajustabile, inca din 2013 lansand primul marsupiu ajustabil care a surprins prin versatilitate, adaptabilitate si functionalitate extinsa.
Viziunea noastra are mereu la baza inovatia, dezvoltarea de concepte si functionalitati patentate in purtarea bebelusului, usor de utilizat, de ajustat si de adaptat pentru orice nevoie.  

Dinamica unei familii in care bebelusii sunt purtati la piept este surprinsa in toate marsupiile ISARA: The ONE, The Trendsetter, Quick Half Buckle and Quick Full Buckle Carrier.

ISARA The ONE

Pionier al ajustabilititatii, ISARA a pus bazele acestui concept in 2013, cand a creat primul marsupiu complet ajustabil, reglarea putandu-se face cu o acuratete milimetrica, pentru a corespunde fiecarui copil in parte. Primul marsupiu ISARA s-a bucurat de recunoastere dincolo de granitele tarii noastre, iar premiile internationale oferite inovatiei pe care ISARA o reprezinta, au confirmat recunoasterea pozitiei de lider in domeniul ajustabilitatii.

In 2016, ISARA a dus ajustabilitatea la un nou nivel, odata cu lansarea ISARA The ONE – acest marsupiu fiind rezultatul a 2 ani de cercetare, un produs revolutionar, ultra ajustabil. ISARA The ONE ofera posibilitatea oricarui parinte de a face ajustarile necesare pentru a obtine potrivirea perfecta, indiferent de constitutia acestuia sau varsta bebelusului, inca de la nastere si pana la sfarsitul varstei prescolare.

Sloganul The ONE really FITS ALL - ALL parents and ALL children - surprinde intocmai esenta acestui produs inovator.

Prezinta caracteristici revolutionare de ajustabilitate care ii ofera parintelui posibilitatea de a ultra ajusta marsupiul, atat in lungime cat si pe latime, exact atat cat este nevoie.
Panoul poate fi setat la inaltimea dorita, precisa si exacta, pentru inaltimea si nevoile copilului, cu ajutorul inovatorului panel transformer.
Cu ajutorul a doua seat transformers, baza sezutului copilasului se poate mari atat de mult incat sa fie potrivita purtarii chiar si a unui prescolar inalt, mentinand pozitia ergonomica.
Versatilul strap transformer ajuta la scurtarea ori extinderea bretelelor de umar pentru a obtine o potrivire perfecta pentru ORICE tip de constitutie ori nevoie - It truly FITS ALL!

ISARA The Trendsetter
Pionier al ajustabilitatii inca din 2013, ISARA The Trendsetter a ajuns la a 4-a versiune a sa, setand din nou tendintele in lumea babywearing-ului, cu functionalitati inovative.

Disponibil in 2 marimi, standard si toddler, acest marsupiu a fost conceput avand in minte cel mai meticulos parinte, care apreciaza posibilitatea de ajustabilitate precisa pentru orice varsta. Extrem de intuitiv in utilizare, este cel mai de pret ajutor in provocarile din viața unui parinte, atunci cand nevoile copilasului se schimba de la un minut la altul, iar un marsupiu compact, precis in ajustare si foarte versatil, care sa se plieze rapid pe orice dorinta si nevoie, devine necesar.
Plimbarile lungi si dese, piciorusele obosite, nevoia de pupici si somnicii dulci au acum cel mai bun aliat, ISARA The Trendsetter!

Datorita multi-dimensionalitatii de ajustare asigurata de caracteristicile inovatoare, ISARA The Trendsetter V4 ofera posibilitatea de a fi purtat în fata, cu bretelele incrucisate sau in paralel, pe sold sau in spate, orientat mereu cu fata spre dvs.

Așa cum il prezinta si numele pe care il poarta, ISARA The Trendsetter fost primul marsupiu complet ajustabil atat in latime cat si in inaltime, ajustabilitatea realizandu-se neetapizat si cu o precizie milimetrica.

Marimea standard a marsupiului ISARA The Trendsetter este potrivita pentru purtarea bebelusilor de la 1 luna/ marimea 56 pana la 2-3 ani/ marimea 98.
Marimea toddler a marsupiului ISARA The Trendsetter este potrivita pentru purtarea bebelusilor de la 6 luni / marimea 68 pana la 5-6 ani / marimea 116.

ISARA Quick Half Buckle Carrier

ISARA Quick Half Buckle Carrier surprinde tot ceea ce e mai bun in lumea babywearing-ului: structura unui sistem de purtare compact, ajustabil acompaniat de bretele lungi, din material tesut, partial burtate, care iti lasa imaginatia libera sa creeze cele mai frumoase legaturi.

Avand la baza inovatorul #patentpending QUICK ADJUSTMENT SYSTEM, acesta iti ofera posibilitatea de a ajusta atat inaltimea cat si latimea, intr-un singur loc, doar pe centura, ghidandu-te atent prin fiecare etapa de dezvoltare a bebelusului tau, pentru o potrivire cat mai acurata, rapida si foarte usoara.

Pornind de la bretelele lungi, partial buretate si purtate in X, pana la pernitele moi adaugate in zona picioruselor copilasului, la Quick Half Buckle Carrier totul este infuzat cu materiale organice care sa asigure maximul de confort.

ISARA Quick Half Buckle este potrivit pentru purtarea bebelusilor de la nastere / 50 cm pana la la 2-3 ani / 98 cm.

 


ISARA Quick Full Buckle Carrier

ISARA Quick Full Buckle Carrier ofera parintilor de pretutindeni tot ceea ce au nevoie intr-un marsupiu ajustabil in cea mai simpla forma a lui.

Este extrem de usor de folosit, iar pentru un incepator in lumea purtarii bebelusului care isi doreste sa isi poarte bebelusul in cea mai noua inovatie din domeniu, rapid si simplu, poate fi cea mai buna solutie!

Este o oda dedicata simplitatii. Fiecare particica a lui are un sens si semnificatie. Si totul e atat de simplu! Nicio procedura nu este complicata si urmeaza pasi firesti, simpli si intuitivi. Cateva secunde este tot ceea ce ai voie pentru a fi gata. It's quicker than Quick.

Experienta purtarii bebelusului in ISARA Quick Full Buckle Carrier te face sa te simti ca si cum in sufletul acestuia se afla inglobat un mentor al babywearing-ului, ghidandu-ti pasii inspre ajustarea corecta.
Design-ul compact si caracteristicile #patentpending ale ISARA Quick Full Buckle ajuta la distribuirea corecta a greutatii copilului, pentru o experienta cat mai confortabila a purtarii. Curburile fiziologice si pozitia naturala pe care dorim sa le obtinem atunci cand ajustam un sistem de purtare ergonomic compact, sunt usor obtinute in ISARA Quick Full Buckle Carrier, mai rapid ca niciodata!

ISARA Quick Full Buckle Carrier poate fi utilizat pentru purtarea bebelusilor cu inaltimea între 50 cm si pana la 98 cm.

 

 

 Catalog de produse

Pentru mai multe detalii cu privire la produsele noastre si o reprezentare vizuala a functionalitatile inovatoare ale acestora, va invitam sa rasfoiti urmatorul catalog:
Produs adăugat pentru comparare.