Sling Sally, babywearing for your soul. Babywearing blogger:

 http://slingsally.com/index.php/2015/09/06/isara-wrap-conversion-carrier-review/

Snug lil Bug, babywearing blogger, Chicago, USA: 

http://snuglilbug.com/2015/07/26/isara-toddler-carrier/ 

Baby No Soucy,  babywearing blogger, Valence France: 

https://babynosoucyleblog.wordpress.com/tag/isara-ssc/

Bebes Tendances - Maman Passionnee par la puericulture

http://bebestendances.com/portage-2/isara-wrap-conversion

Association Papotage et Portage, consultants in babywearing from Strasbourg, France: https://www.facebook.com/asso.papotage.et.portage/posts/489077494577855?notif_t=like

 

J'voudrais juste dire un truc, babywearing blogger, France:

http://juste1truc.blogspot.ro/2015/07/le-preforme-toddler-isara.html

 

Les p'tits portés du pays de Retz, association of consultants in babywearing from Retz, France:

https://lesptitsportesdupaysderetz.wordpress.com/2015/05/25/isara-toddler-en-test-chez-les-ptits-portes-du-pays-de-retz/

Association Portage&Handicap, France

https://portageethandicap.wordpress.com/2015/07/07/un-petit-nouveau-isara/

Teta-a-porter, babywearing blogger, Barcelona:

http://tetaaporter.com/2015/11/16/mochila-isara-en-el-cosmocaixa-barcelona/

 

Claire Soignet, ITALY - babywearing mama

Giorgia Spano, babywearing blogger, Rolling Mamas, Milano, Italy

http://www.rollingmamas.com/isara-v3-caratteristiche-e-recensione/

Jess Hippey, babywearing consultant, Close and Calm, United Kingdom

Miscanguritos, babywearing shop, Madrid. Mochila Isara, características y uso (video):

Asociatia Inima langa Inima, Floresti, Romania:

http://inimalangainima.blogspot.ro/2015/05/isara-ssc.html

Julia Wronikowska Nunes, Portugal:

http://babywearingportugal.freeforums.net/thread/93/isara-baby-toddler-ergonomic-carrier

Lauren Manu, lider al grupului Babywearing Brasov si administrator al Bibliotecii de sisteme de purtare a bebelusilor din Brasov.

I am absolutely in love with the new ISARA carrier. It is bright colored, uses lightweight materials and has a great number of ways to achieve the perfect fit. My favorite is the adjustable seat! It is just what my little one needed to feel comfortable and be in a perfect froggy position.

   

Mara Sas:

Povestea noastra cu Isara a inceput din luna martie, cand am luat wrap-ul elastic, asa ca vestea ca va fi si un SSC Isara a fost una minunata. Sunt mai mult decat incantata de acest produs. Il folosim zilnic si nu m-a dezamagit deloc. Cu puntea ajustabila care tine corect piciorusele fetitei mele, materialul moale si placut la atingere, cu structura care nu-i forteaza spatele si o tine intr-o pozitie sanatoasa si comoda, SSC-ul Isara este o achizitie foarte buna. P.S. Am folosit SSC-ul intr-un maraton Electric Castle si pot spune ca e de cursa lunga. Mara, mama de Cassiaâ€

Magazinul Teri:

Marsupiul Isara a trecut recent si prin mainile noastre, la testare. Am apreciat ingeniozitatea solutiei de ajustare a latiimii suportului pentru picioare, inovatie prezenta doar la acest marsupiu, care permite astfel purtarea fara nici o grija chiar si a bebelusilor mici, de la 4 saptamani. Mai departe, centura lata si bretelele moi sunt ingredientul de succes pentru un transport ultra-comod al puiusilor. Cireasa de pe tort o reprezinta varietatea si eleganta modelelor. Dar sa nu uitam si dubla ipostaza, care ar trebui sa raspunda oricaror cerinte: din bumbac organic, sau din bumbac normal, cum l-asi dori? . In incheiere, va mai atragem atentia asupra faptului ca materialele componente sunt de cea mai buna calitate, certificata.

Sa-i dorim bun-venit marsupiului Isara, un marsupiu realizat cu multa atentie si pricepere de catre un consultant acreditat in mica stiinta a purtarii bebelusilor. Felicitari!

 

Anamaria Iacob:

Dragoste la prima purtare :)
Multumesc ISARA pt ca ai creat acest minunat SSC. Are foarte multe calitati acest sistem de purtare, dintre care eu sunt incantata de puntea reglabila si de sistemul de prindere care imi da posibilitatea sa il deschid usor dupa ce fetita adoarme si sa o pun in patut fara sa o trezesc...si sa nu uit de materialul foarte moale si de buna calitate si foarte important: seninatetea si fericirea de pe chipul Annei cand o port in acest marsupiu e nepretuita!

Raluca, unul dintre administratorii grupului de Facebook Copii purtati sanatos Floresti/Cluj-Napoca:

Pentru mine si fetita mea ssc Isara a aparut exact la momentul potrivit. Fiind prematura nu i se potrivea niciun ssc de pe piata deoarece puntea era prea larga si atunci am aflat de Isara cu punte reglabila. Initial am fost sceptica, insa o saptamana de test m-a convins ca exista si pentru noi un ssc care sa se adapteze micutei. Panoul reglabil ne este foarte de folos. Il mentin asimentric, cand doarme se ascunde sub breteaua dreapta, cand e treaza priveste in jur peste breteaua stanga. Multumim Isara ca ai aparut in viata noastra la momentul potrivit.

Ioana Socaciu:

Primul nostru sistem de purtare a fost wrapul de la Isara. Ne-am indragostit de el din primul moment. Am reusit astfel, purtandu-ne bebelusa, sa reducem durata plansului din cauza colicilor si in acest fel s-a creat si o legatura speciala cu tati care abia astepta sa-si scoata fiica la plimbare. Wrapul este confectionat dintr-un bumbac foarte fin si moale, confortabil atat pentru bebe cat si pentru purtator. Practic nu simti greutatea bebelusului si in plus de asta ai si mainile libere!!!

Alexandra Rusu:

Eu am achizitionat wrap-ul nostru Isara (pe atunci designed2loveyou) inca de cand eram gravida. Participasem in saptamana internationala a purtarii (2013) la mai multe prezentari de sisteme sanatoase de purtat bebelusi. In final, am ales wrap-ul Isara. Am considerat ca va fi cel mai potrivit pentru mine si fetita mea. Si asa a si fost! Am iesit afara in gerului lunii ianuarie inca de cand bebelusa avea cateva zile, a stat cuibarita in wrap, la pieptul lui tati si a dormit regeste.

Si de atunci, fetita noastra sta tot la pieptul nostru, In wrap, afara sau in casa, la cumparaturi sau in vizita la bunici.

Materialul wrap-ului Isara s-a comportat foarte bine pana acum, nu s-a deformat sau decolorat, e la fel de primitor si acum cand avem 6 luni si 7 kg!

Multumim ca ne ajutati sa ne tinem copii aproape de inima!

Produs adăugat pentru comparare.