Cardul cadou este valabil 6 luni de la data achizitionarii și poate fi folosit pe www.isara.ro pentru orice produs de o valoare egala sau mai mare cu contravaloarea acestuia. Diferența de preț dintre produsul ales și valoarea cardului va fi achitata de către cumparatorul final.
Suma de pe cardul cadou nu poate fi fractionata in mai multe comenzi.

Cardul cadou poate fi achizitionat doar de pe www.isara.ro, cu plata online. Acesta este trimis pe email, pe adresa de email furnizata de cumparatorul cardului în comanda, in termen de 24h de la plasarea comenzii si finalizarea platii online. Va rog sa va asigurati ca adresa de email furnizata este corecta si valida. Acesta va fi inmanat cumparatorului final de către cel care l-a achizitionat, nu de catre un reprezentat al brandului ISARA.

Nu ne facem responsabili de furtul sau pierderea cardului cadou.  Nu ne facem responsabili de greseli datorate de furnizarea incorecta a adresei de email a destinatarului cardului. În conditiile în care suma utilizata este mai mica decât suma de pe cardul cadou, nu se restituie rest.

Va rugam cititi termenii si conditiile de utilizare a cardului cadou inainte de a-l achizitona.

Produs
Other & More
Livrare
E-mail
Valabilitate
6 luni

S-ar putea sa-ti placa

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat pentru comparare.