Pionier al ajustabilitatii inca din 2013, ISARA The Trendsetter -  the ORIGINAL adjustable baby carrier - ajuns la a 4-a versiune a sa - V4, a setat de-a lungul timpului tendintele in lumea babywearing-ului, avand functionalitati inovative de ajustare compacta.

Acest marsupiu a fost conceput avand in minte cel mai meticulos parinte, care apreciaza posibilitatea de ajustabilitate exacta pentru orice varsta. Extrem de intuitiv in utilizare, este cel mai de pret ajutor pentru provocarile din viața unui parinte, atunci cand nevoile copilasului se schimba de la un minut la altul, iar un marsupiu compact, precis in ajustare si foarte versatil, care sa se plieze rapid pe orice dorinta si nevoie, devine necesar.

Plimbarile lungi si dese, piciorusele obosite, nevoia de pupici si somnul dulce au acum cel mai bun aliat, ISARA The Trendsetter!

Datorita multi-dimensionalitatii de ajustare asigurata de caracteristicile inovatoare, ISARA The Trendsetter V4 ofera posibilitatea de a fi purtat în fata, cu bretelele incrucisate sau in paralel, pe sold sau in spate, orientat mereu cu fata spre purtator.

Produs
Marsupiu ergonomic ajustabil
Marime
Marime unica
Marime copil
Min. 56 cm - Max. 98 cm
Latimea sezutului
Min. 18 cm - Max. 38 cm
Inaltimea panoului dorsal
Min. 32 cm - Max. 45 cm
Compozitie material
100% bumbac organic
GSM
280
Tesatura
material tesut tip jacquard
Colectie
Diamonda
Culoare
Gri
Negru
Stil personal
Business Casual

S-ar putea sa-ti placa

3 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat pentru comparare.