Echipa ISARA se mărește și ne-am bucura să ni te alături! Acum ai ocazia de a intra în fascinanta lume de dincolo de online! 

Dacă ești o persoană dinamică, dornică să se dezvolte pe plan profesional alături de o super echipă tânără și plină de viață, hai la ISARA! 


Dacă ești o persoană organizată, ordonată, atentă la detalii, care apreciază standardele și procedurile și te simți ca peștele în apă în mediul online, dornică să învețe în permanență iată ce joburi avem disponibile în Cluj Napoca: 

Marketing specialist 

Este necesar să deții cunoștințe de Marketing Online și să utilizezi cu usurintă platformele sociale, deoarece vei implementa campanii de marketing online interesante, pornind de la concept până la copywrite. 

Te vei ocupa și de grafică și design, însă sunt necesare minime abilităti de tip start-up, cu deschidere spre invătare. 

Simțul estetic dezvoltat și crestivitatea sunt must have! De asemenea, exprimarea fluentă și corectă în limbă engleză, nivel avansat, atât verbal cât și scris sunt obligatorii. 

Cunoștințele de babywearing reprezintă un avantaj :) 


Customer Relationship Manager: 

Analizezi în permanentă piața de specialitate, identifici constant magazine partenere potențiale și le trimiți propuneri de colaborare. 

Ofertezi clienții persoane juridice. Ești responsabil de calcularea prețurilor, realizarea de simulări de preț, calculare oferte. 

Păstrezi activă relația cu clienții persoane juridice internaționale, oferindu-le consultantă promptă și suport în plasarea comenzilor. 

Ești responsabil de contactarea lunară a acestora, informarea cu privire la lansări, oferte și campanii de fiecare dată când este nevoie, oferirea de informații acurate cu privire la produse și servicii și identificarea celor mai bune soluții în vederea finalizării comenzilor. 

Ești responsabil de oferirea suportului magazinelor partenere în momentul plasării comenzilor, oferind cele mai rapide soluții de expediere în baza stocului disponibil și identificând cele mai avantajoase modalităti de expediere la nivel de raport cantitate-costuri. 

Verifici săptămânal stocul de pe Amazon și realiezi proceduri eficiente de expediere. Urmărești ultimele noutăți și oportunități oferite de Amazon în scopul vânzării. 

Faci studii de piață concurențiale în vederea identificării unor strategii de ofertare. Te consulți cu coordonatorul comercial în ceea ce privește potențiale strategii de ofertare pentru clienți persoane juridice. 

Urmăresti activitatea magazinelor partenere pentru a observa ultimele tendințe. 

Răspunzi emailurilor internaționale, mesajelor de pe Facebook, Amazon, grup de clienți, comentariilor la postări cu privire la produse, prețuri și caracteristici, mai exact, tuturor mesajelor de la clienți, indiferent de calitatea juridică analog indiferent de canalul de comunicare. 

Colaboreazi cu departamentului de prelucrare comenzi. 


Competențe necesare postului: 

Este necesare să te exprimi fluent și corect în limba engleză, nivel avansat, atât verbal cât și scris. 

Să ai experiență minim 1 an în activitatea de vânzări. 

Să fii absolvent de studii superioare. 
Ce trebuie să faci? 


Dacă joburile ți se par interesante, te identifici cu descrierile de mai sus și îți dorești să lucrezi în echipa ISARA, ai de făcut următorii pași: 

1. Fă-ți profilul DISC ca să afli și tu ce tip de personalitate ai. (Intră aici: http://bit.ly/profilDISC). E interesant și distractiv și pentru tine să afli asta! 
Durează cam 15 minute și vei primi două documente in care îti vor fi detaliate super-calitățile.


2. Trimte un email cu CV-ul tau si documentele cu profilul DISC la adresa: monica@isara.ro cc :raluca@isara.ro si raspunde la intrebarea:

De ce crezi ca esti potrivit pentru acest loc de munca si de ce vrei sa lucrezi in firma noastra?