Pionier al ajustabilitatii inca din 2013, ISARA The Trendsetter a ajuns la a 4-a versiune a sa, setand din nou tendintele in lumea babywearing-ului, cu functionalitati inovative.

Disponibil in 2 marimi, baby - toddler si toddler - preschooler, acest marsupiu a fost conceput avand in minte cel mai meticulos parinte, care apreciaza posibilitatea de ajustabilitate precisa pentru orice varsta. Extrem de intuitiv in utilizare, este cel mai de pret ajutor in provocarile din viața unui parinte, atunci cand nevoile copilasului se schimba de la un minut la altul, iar un marsupiu compact, precis in ajustare si foarte versatil, care sa se plieze rapid pe orice dorinta si nevoie, devine necesar.


Plimbarile lungi si dese, piciorusele obosite, nevoia de pupici si somnicii dulci au acum cel mai bun aliat, ISARA The Trendsetter!

Datorita multi-dimensionalitatii de ajustare asigurata de caracteristicile inovatoare, ISARA The Trendsetter V4 ofera posibilitatea de a fi purtat in fata, cu bretelele incrucisate sau in paralel, pe sold sau in spate, orientat mereu cu fata spre dvs.

Produs
Marsupiu ergonomic ajustabil
Marime
Marime Toddler - Preschooler
Marime copil
Min. 68 cm - Max. 116 cm
Latimea sezutului
Min. 21 cm - Max. 45 cm
Inaltimea panoului dorsal
Min. 36 cm - Max. 50 cm
Compozitie material
100% bumbac organic
GSM
230
Tesatura
tesatura tip canvas sau panza
Colectie
Canvas
Culoare
Negru
Stil personal
Business Casual

S-ar putea sa-ti placa

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat pentru comparare.