23 alte produse in aceeasi categorie:

Generații la rând au apreciat calitățile excepționale ale inului dintotdeauna. Când spunem material atemporal, spunem IN, pretutindeni prezent în colecțiile designerilor, iar acum, prezent și într-o nouă colecție ISARA, ediție limitată!
 
Este foarte confortabil de purtat.
Noua colecție de IN ISARA este realizată din 100% Washed Linen, 230 GSM, care te învăluie într-o atingere moale, din primul moment, incredibil de confortabilă și tot mai placută cu fiecare purtare.
IN-ul este 100% natural, lasă pielea să respire, prin structura sa unică permițând aerului să circule. Are o mai bună absorbție a umezelii decât bumbacul, dar în același timp eliberează umezeala foarte rapid. Este materialul non-alergenic perfect.  
 
Potrivit pentru orice sezon
Cu toate ca IN-ul își pune in valoare calitățile în anotimpul călduros, este un material foarte potrivit pentru anotimpul rece, întrucât reține caldura corpului la un nivel de confort.  
 
Earth Friendly
IN-ul din care sunt realizate marsupiile ISARA este din surse etice, prietenoase cu solul. Producția de IN este mai sustenabilă decât cea a bumbacului, solicitând mai puține resurse, analog mai puțină poluare. Materialul de IN este produs din planta de in, care este incredibil de rezilientă, ea poate crește cu ușurință în sol netratat sau îmbogățit artificial, cu mai putină apă decât alte plante. Cu atât mai mult, fiecare particică a florii de in este utilizabilă.
 
Durabil și ușor de îngrijit
IN-ul trece cu ușurință testul timpului, fiind unul dintre cele mai durabile și ușor de îngrijit materiale existente dintotdeauna. Datorită proprietăților sale, se spală cu ușurință și se usucă rapid.

Produs
Marsupiu ergonomic ajustabil
Marime
Marime unica
Marime copil
Min. 50 cm - Max. 116 cm
Latimea sezutului
Min. 15 cm - Max. 38 cm (max. 66 cm cu seat transformer)
Inaltimea panoului dorsal
Min. 30 cm - Max. 45 cm
Compozitie material
In natural
GSM
230
Colectie
Linen
Culoare
Gri
Stil personal
Glamorous

Cumparate frecvent impreuna

Produs adăugat pentru comparare.