ISARA THE ONE DIAMONDA BLACK

$217.00

One size fits ALL: Tuturor Copiilor și Tuturor Părințiilor!

ISARA The ONE a fost conceput pentru a deveni zi de zi, îngerașul tău păzitor, un prieten de nădejde, potrivit pentru toate călătoriile cu familia in lumea întreagă. The ONE este presărat cu o doză de simplitate, inovație și eleganță. Lasă-ți grijile la ușă, ești pe mâini sigure, întrucât vei avea posibilitatea de a purta cu ușurință chiar și pe preșcolarul tău cel mai înalt în toate excursiile voastre de la munte sau mare. Îmbrățișează “experiența supremă” de la bebeluș până la preșcolar, indiferent dacă esti scund, înalt, plus size sau ai o talie subțirică. The ONE cu siguranță se potrivește tuturor!

Pășește cu dreptul  în rolul de părinte, în cel mai confortabil marsupiu, ușurându-ți tranziția în etapa cea mai plină de satisfacție a vieții tale și privește înapoi de-a lungul anilor la toate amintirile frumoase, create cu bebelușul tău de la prima purtare, când îl țineai aproape de bătaia dulce a  inimii, până la ultima zi de grădiniță.

Prețuiește fiecare moment și bucură-te de o experiență de neuitat cu marsupiul The One, singurul marsupiu care crește împreună cu copilașul tău! Continuă să faci ceea ce te face fericit, si poartă-l pe drăgălașul tău fără limite.

Detalii

Pionier al ajustabilității începând din 2013, ISARA a creeat marsupii ergonomice premiate la nivel international, recunoscute pe scară largă pentru versatilitatea și funcționalitatea lor. În 2016, ISARA a început să creeze cel mai reglabil marsupiu de copii, o continuare revoluționară a poveștii noastre. După doi ani de cercetare și feedback neîntrerupt, s-a născut ISARA THE ONE.

ISARA THE ONE este cea mai nouă inovație in materie de marsupii reglabile, un produs revoluționar, care permite părintelui să  ultra-ajusteze marsupiul atât in lungime cât si in lătime, pentru a se potrivi tuturor fizionomiilor umane, de la părinți scunzi, înalți sau chiar plus size, cu nou-născuți, copii mai mari și chiar preșcolari. Tranziția de la un nou-născut la un prescolar se realizează într-un singur pas, cu THE ONE.
ISARA THE ONE  reprezintă noua technologie in materie de ajustabilitate, decorată cu modelul Diamonda, bestseller ISARA, pentru a crea  uniunea perfectă dintre confort, elegantă și frumusețe.

 
Compozitie material Bumbac organic
Marime One size
Culoare Negru
Colectie Diamonda
Stil personal Business Casual
Produse Marsupii ajustabile
Tesatura Jacquard

Produse din aceeasi categorie

Instrucțiuni de utilizare

Instrucțiuni de utilizare

Caracteristici

.

Descoperă Inovația

THE ONE este echipat cu o funcționalitate revoluționară "2-in-1", permițând părintelui să ultra ajusteze marsupiul atât în ​​lungime cât și în lățime.

Panel transformers permit părintelui să lărgească panoul marsupiului pană la nivelul optim al gâtului copilului, asigurând astfel o inăltime precisă si exactă a panoului. Dacă doriți să alăptați, extindeți panel transformer și bucurați-vă de fiecare minut cu copilașul vostru.

Strap transformers pot scurta sau extinde bretelele de umăr, pentru a se potrivi în mod corespunzător diferitelor fizionomii umane. Această caracteristică oferă o ajustare extremă pentru parinții scunzi, înalți sau chiar plus size.It truly fits you!

Puntea marsupiului conține două seat transformers, detașabile, o caracteristică unică care îmbunătățește baza punții, pentru a se potrivi chiar și unui preșcolar înalt.
Beneficii practice pentru un confort optim!

ISARA The ONE reprezintă cea mai revoluționara inovație din industria babywearing-ului, prin introducerea celor 3 caracteristici ultra-inovatoare: seat transformers, panel transformers si strap transformers, impreuna cu o multitudine de caracteristici pentru siguranță, confort si eleganță, în timpul purtării.

-Catarama nu atinge pielea, iar bretelele sunt late și căptușite, astfel încât bebelușul nu va avea niciodata pielea inflamată.

-Zonele piciorușelor și mânuțelor copilului sunt protejate prin căptușeli suplimentare pentru confortul sporit al acestuia.

-Intre bretele există o curelușă detașabilă, care poate fi ajustată ori glisată pentru a obține confortul dorit.

-Noul comfybelt cu spuma de memorie premium, oferă cea mai confortabilă experiență pentru calatoriile cu bebelusii.

-Cu noul dispozitiv intuitiv de ajustare, fit-for-you adjuster, scurtați sau prelungiți bretelutele, pentru a se potrivi chiar și unui purtător scund.

-Gluga inclusă este de asemenea, detașabilă.

-Datorită multidimensionalității de ajustare, dată de caracteristicile inovatoare, THE ONE oferă posibilitatea de a fi purtat în față, cu sau fără bretele încrucișate, pe șold sau în spate.

Mărime și Ajustabilitate

The ONE fits all! Pentru toți Copiii și pentru toți Părinții!

Ajustabilitate cum nu ai mai văzut până acum, într-un singur marsupiu! Intradevăr The One fits, de fiecare dată! Încearcă și descoperă inovația!

Conceput de un consultant certificat in babywearing, împreună cu o echipă de medici specializați, The ONE este potrivit pentru purtarea nou-născuților, începând de la 3 kg până la prescolari la 20 kg.*

Pentru nou-născuți, începând cu 3 kg, cele doua seat transformers pot fi detașate cu ușurință pentru a asigura o ajustare optimă, variind între 15 cm (6 inch) și 38 cm (15 inch). Strâmtati baza marsupiului astfel încât acesta să fie pe dimensiunea deschiderii piciorușelor copilului.

Pentru copii mai mari sau preșcolari, reatasati ambele seat transformers. Aceste caracteristici inovatoare permit utilizatorului să extindă scaunul cu un extra 18 cm  (7 inch), fiecare seat transformer având o lungime de 9 cm (3,5 inch).

Pentru un părinte scund, ajustați lungimea celor două strap transformers, și obțineți confortul dorit.

Pentru un părinte mai înalt, extindeți cele două strap transformers, pentru a se potrivi confortabil cu fizionomia corpului.

      

* Pentru bebeluși cu greutate mică la naștere și copii cu afecțiuni medicale, solicitați sfatul unui specialist în domeniul sănătății înainte de a utiliza produsul;Materiale si Instrucțiuni de întreținere

-Marsupiul ISARA THE ONE este disponibil în 100% material organic, țesut. Materialul dispune de certificare GOTS, cel mai important certificat din lume pentru textile organice și responsabilitate sociala. Materialul este potrivit pentru toate sezoanele.

-Fabricat din materiale de înaltă calitate, de la catarame, curele, chinga la Velcro, recunoscute chiar și în industria automobilelor pentru rezistență și rezistență.

-Nu spălați marsupiul decât atunci când este necesar. În caz de pete, curățați cu un săpun delicat, iar apoi lăsați să se usuce. Când utilizați mașina de spălat asigurați-vă că ați setat un program de rufe delicat. Nu utilizați uscătorul! Asigurați-vă că scaiul și toate cataramele sunt închise înainte de spălare.

Garanție și Certificare

* Pentru bebeluși cu greutate mică la naștere și copii cu afecțiuni medicale, solicitați sfatul unui specialist în domeniul sănătății înainte de a utiliza produsul;

-ISARA oferă 2 ani garanție.

-ISARA respectă standardele europene EN 13209-2: 2015 și standardele internaționale ASTM F 2236-16A.

-Institutul Internațional de Displazie de Sold (IHDI) recunoaște ISARA ca produse cu "șolduri-sănătoase".

-The ONE a fost creat si dzvoltat de un consultant certificat in babywearing, împreună cu o echipă de ortopedie specializată.

ISARA este un produs creat și fabricat în România.

Brandul și Design-ul ISARA sunt Marcă Înregistrată și se află în proces de brevetare.

Mărturii

Kirsten Minnen, founder and teacher of Instituut voor Hechting, the first Dutch spoken training course for babywearing consultants in the Netherlands.

I love my job! This morning, I was able to help a mommy and her small baby (50 cm) to find a baby carrier. From what I had with me, the ISARA baby carrier was the most suitable for both."

Iris Bozic, babywearing consultant (Croatia)

In my former reviews you could’ve concluded that it was impossible to design a carrier that would fit babies of all ages, as well as babywearers of all constitutions, but...Did ISARA just achieve the impossible? ISARA The ONE is indeed adaptable enough to suit newborns and preschoolers alike. So far, this seems to be the only designed solution that allows the use of a single carrier during all your years of babywearing. It will be interesting to see how other manufacturers respond to Isara’s innovations.”

Read the full review here:http://bit.ly/IRIS_Review_TheONE

Wendy Hadewich, babywearing consultant and babywearing shop owner (The Netherlands)

“In my opinion, ISARA has created The ONE, a baby carrier that actually runs from very small to very large. Useful for parents who want to purchase one single carrier as well as for parents who want to carry their newborn and a toddler in the same exact carrier.”

Read the full review here:http://bit.ly/Ikdraag_review

Veronica Koleva, Sling library owner (Bulgaria)

"You are in absolute control with Isara The ONE!

You have buckles for everything! You can adjust the length of the shoulder straps using a two – way buckle that can fasten and loosen the straps and at the same time to control the panel length. I tried The ONE with my 9-month-old baby boy and started fastening and adjusting the carrier so it can fit him perfectly. For less than 5 minutes it was like made for him. The buckles are super easy to work with and you can even adjust the carrier on the go. There is an elastic band for every buckle for extra protection. The fabric is giving the baby a snugly fit and there are no red marks on the neck or legs." Read the full review at: http://bit.ly/ISARA_The_ONE_Review

Rebecca Ford,  Certified Babywearing Consultant at Wearmybabybeckenham (UK)

"If you like versatility and flexibility then this really is an incredibly adjustable carrier with all sorts of different settings for newborn to Pre-schooler; for tall people and small people."

Marloes de Graaf,  President of Dutch Babywearing Educators Association (The Netherlands)

"What a lovely carrier to play with!

There are lots of possibilities to make sure it fits nice for almost every child.

The height and the width are adjustable, in an easy way. The carrier itself is made from a soft wrap fabric, it forms beautiful around your child.

And, last but certainly not least, there are multiple ways to make sure it fits you also."

Marta Alves, Certified Babywearing Consultant(Portugal)

"I must say I felt super comfy, even with the child in the contortionist mode and pleasantly surprised with the margin of the fit, from knee to knee support! I really want to go for a walk with my ISARA The ONE!"

Maja Šintić, Certified Babywearing Consultant (Croatia)

“ISARA The One is the easiest adjustable carrier that really fits everyone. And that is the bottom line. We use it daily. Like every day. Every. Some of our babywearing moms tried it out. Some of the grandmas and dads as well.”

Tata i ChustoSzmata / Daddy's Slings (Germany)

“This is the very first time when I have a chance to try the expanders for a carrier! We never needed them before. Why were expanders invented? If you have a favorite carrier but your baby is starting to overgrown the standard size the expanders are something for you. All you have to do is to attach the expanders on each side of the carrier. By doing this you are making the panel wider. It is everything you have to do! So easy!

We decided to use the expanders with our carrier from ISARA The One. At first, when you look at a carrier everything seems normal. But then, looking closer you will be able to spot the difference. The brilliant thing is that the parent is able to wear the child in a correct position! Shoulder straps are very comfortable for the wearer, the hip strap is adjustable and it's doing the job just perfectly with a 2-year-old. Geometrical pattern and my favorite color - is there anything else you will need from your carrier?”

Veronica Koleva, Sling library owner (Bulgaria)

“I am telling you-you have made a masterpiece! I have never imagined that a carrier that fits a small person like me can fit a 2-meter person which is more than 3 times my size!

In conclusion, I can clearly say that I have never seen such a flexible carrier like Isara The One and for me the most comfortable one I have ever worn.”