ISARA QUICK Half Buckle. Un design splendid, dedicat in intregime comunitatii noastre. De ce, te intrebi? Deoarece marsupiile noastre versatile sunt create pentru parinti, de catre parinti adevarati, care alearga de dimineata pana la miezul noptii, facand lucruri reale in viata lor de zi cu zi. Am vrut sa va oferim o alternativa simpla la marsupiul obisnuit, unul care nu are o multime de curele sau catarame greu de descifrat.


Imbratisati un marsupiu half-buckle, QUICK (usor) de utilizat, ajustabil centimetru cu centimetru, creat de ISARA, cu experienta in proiectarea marsupiilor de prima clasa, multi-reglabile. Propulsata de noua tehnologie multifunctionala a sezutului, QUICK ofera ajustare concomitenta a dimensiunii, INTR-UN SINGUR LOC. Acum puteti regla simultan latimea si inaltimea. Cat de uimitor, nu-i asa? Acest marsupiu minimalist va permite sa efectuati ajustari micro-precise, in functie de dimensiunea bebelusului dvs., in cel mai scurt timp. QUICK and easy!


ISARA a inovat continuu pentru a oferi comunitatii noastre designuri de cea mai buna calitate si cu QUICK, chiar am intensificat strategia noastra pentru a realiza un marsupiu sustenabil si usor de folosit: de la bretele largi, captusite pentru a spori confortul, pana la un sistem de ajustare rapid, ADN-ul QUICK este imbogatit cu inovatii organica. Nu numai ca veti beneficia de o centură din spumă de memorie premium, ușoară, pentru a reduce durerea de spate în timpul purtării, dar și de o glugă 2 în 1, detașabilă și reglabilă, care poate fi rulată și așezată la gâtul bebelușului pentru extra suport și confort. Atât de mult ne pasă!


Suntem aici pentru tine, fiecare “purtare” față, șold și spate. Deoarece situațiile din viața reală au nevoie de un marsupiu QUICK, ca că îl poți îmbrățișa pe ghemotocul tău de fericire într-o clipită,  în orice moment al zilei.

Fisa tehnica

Compozitie material
Bumbac organic
Marime
One size
Culoare
Albastru
Mov
Verde
Colectie
Diamonda Aurora Borealis
Stil personal
Bohemian Feminine
Flamboyant
Glamorous
Produse
Marsupii ajustabile
Tesatura
Jacquard

S-ar putea sa-ti placa

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat pentru comparare.