29 alte produse in aceeasi categorie:

Innovation for Winter Babywearing Mobility

Inca de la inceputuri, ISARA a fost echivalentul inovatiei perpetue care si-a pus amprenta asupra tuturor produselor care s-au nascut si s-au dezvoltat in al nostru #innovationLAB, inclusiv asupra protectiilor de iarna Clever Cover ISARA.

Datorita tehnologiei SMART care defineste protectiile de iarna Clever Cover ISARA, acestea ating maximul de potential dinamic, adaptandu-se la orice tip de nevoie sau preferinta de purtare a unui parinte. Functionalitatea SMART lasa parintele sa decida cum doreste sa poarte protectia de iarna, oferindu-i posibilitatea de a alege din 4 stiluri de legare, care se securizeaza cu ajutorul unor capse care se ataseaza si se detaseaza usor si rapid.
 
Experienta inovativa a purtarii bebeluslui este completata de o estetica fara echivoc in lumea purtarii bebelusului. Rezistente la vant si la apa (WINDPROOF - 1000 mm/H2O & WATERPROOF - 3000 g/m2/24h) protectiile de iarna Clever Cover ISARA sunt realizate din ultima generatie de material softshell, extrem de rezistent si popular in randul imbracamintii  tipice sporturilor de iarna, captusit cu un interior pufos si calduros de fleece.  Exista 4 tipuri de atasare, in functie de preferinta si nevoile purtatorului:

The Classic Style - perfect pentru parintii care prefera stilul smart casual;
The Easy Style - esential pentru parinti ocupati si bebelusi nerabdatori;
The On-the-go Style - alegerea perfecta pentru parintii mereu in miscare;
The Cool Style - varianta stylish, bineinteles!

The Classic Style & Easy Style ofera posibilitatea de a detasa partial protectia de iarna, pentru acele momente cand se patrunde intr-o incapere calduroasa si se doreste protejarea copilasului de supraincalzire.

Protectia de iarna Clever Cover ISARA are inclusa o gluga detasabila.

Buzunarul pufos, aflat la o inaltime ergonomica, este cel mai bun prieten al purtatorului, pastrandu-i mainile calde si uscate mereu.

Protectia de iarna Clever Cover ISARA este versatila, putand fi folosita si ca paturica de schimb ori ca husa pentru carucior.

Protectia de iarna Clever Cover ISARA este disponibila in 5 culori stylish: Oliveea, Deep Blue Melange, Berrylicious Burgundy, Frosted Almond Taupe & Ultra Black.

Produs
Protectii babywearing
Marime
Marime unica
Compozitie material
Fleece
Softshell
Culoare
Negru
Stil personal
Flamboyant
Manly
Produs adăugat pentru comparare.