10 alte produse in aceeasi categorie:

Structurat, dar creativ în același timp

Acest marsupiu este perfect pentru părinții cu un stil de viață dinamic care sunt în căutarea unui marsupiu ușor de ajustat, precis și rapid, în câteva secunde, fără a fi nevoie de setări complicate, dându-le în același timp posibilitatea de a lăsa creativul să își pună amprenta asupra purtării, obținând un look stylish, fără efort.

Avand la baza inovatorul #patentpending QUICK ADJUSTMENT SYSTEM, acesta iti ofera posibilitatea de a ajusta atat inaltimea cat si latimea, intr-un singur loc, doar pe centura, ghidandu-te atent prin fiecare etapa de dezvoltare a bebelusului tau, pentru o potrivire cat mai acurata, rapida si foarte usoara.
 
Bretelele din material țesut, parțial buretate, nu necesită nicio ajustare, iar din acest motiv sunt foarte apreciate de către cei care consideră închiderea marsupiului la subraț inconfortabilă sau de către cei cărora le place să fie creativi în ceea ce privește legăturile - clasice, fancy sau fundițe drăgălașe.

Bretelele din material țesut, parțial buretate, pot fi legate cu ușurință în diverse moduri care pot asigura un plus de confort -  lărgite pe umeri pentru a optimiza distribuția egală a greutății copilașului, sau înfășurate în jurul acestuia pentru a asigura o extra susținere a șezutului ori un șezut mai adânc.

Flexibilitatea bretelelor din wrap țesut este, așadar, uimitoare - ele pot fi legate așa cum doriți, cum vă este necesar, sau preferați, în timp ce potrivirea este mereu perfectă.

Produs
Marsupiu ergonomic ajustabil
Marime
Marime Toddler - Preschooler
Marime copil
Min. 80 cm - Max. 122 cm
Latimea sezutului
Min. 24 cm - Max. 58 cm
Inaltimea panoului dorsal
Min. 30 cm - Max. 45 cm
Compozitie material
In natural
GSM
230
Colectie
Unicolor
Culoare
Gri
Stil personal
Business Casual
Manly
Rocker

Cumparate frecvent impreuna

Produs adăugat pentru comparare.