Iti iubesti wrap-ul tesut insa iti doresti, in acelasi timp, sa beneficiezi de caracteristicile unui un SSC ergonomic, usor de utilizat si din materiale de foarte buna calitate, potrivit pentru purtarea nou-nascutilor, de la 3 kg pana la purtarea prescolarilor, la 20 de kg?
ISARA te poate ajuta sa iti transforme mult-iubitul tau wrap tesut intr-un ISARA The ONE Full Wrap Conversion, care sa imbine design-ul de care te-ai atasat cu functionalitatea unui marsupiu!
Selecteaza accesoriile pe care sa le contina marsupiul (gluga si / sau protectii pentru bretele), iar daca doresti, te invitam sa ne trimiti si povestea wrap-ului tau tesut impreuna cu cateva poze pe adresa contact@isara.ro.

Dupa ce primim comanda, iti vom trimite in cel mai scurt timp un mesaj in care iti vom spune cum functioneza magia prin care wrap-ul tau tesut se transforma in marsupiul ISARA The ONE.
*Pentru bebelusi cu greutate mica la nastere si copii cu afectiuni medicale, solicitati sfatul unui specialist in domeniul sanatatii inainte de a utiliza produsul.
 
Reteta Conversiei
❤ Minim 3 metrii lumgime de material wrap tesut (la o latime de aprox. 0.65 m). Deoarece ne dorim sa realizam conversii cat mai durabile si rezistente la greutati mai mari, va sfatuim sa va orientati inspre tesaturi rezistente, dese. Ar fi de evitat tesaturile mai rare.

❤ Adaugam cele mai de calitate materiale. Chingi, velcro si catarame recunoscute pentru durabilitate si anduranta.
❤ Presaram praf de somn si multa energie pozitiva.
❤ In aproximativ 10 zile lucratoare toate materialele se vor imbina perfect.
       *Adaugarea Protectiilor pentru bretele si a glugii este optionala.
       *Pentru a verifica daca materialul este potrivit pentru conversie, va recomandam sa efectuati un mic test de rezistenta, la fel ca si in video-ul urmator, FABRIC TEST.
❤ Apoi propriul tau ISARA The ONE Full Wrap Conversion porneste spre tine!
 

Termeni si conditii
*Citeste mai multe despre caracteristicile ISARA, AICI.
*Ne rezervam dreptul de a refuza sa realizam conversii, daca observam ca densitatea materialului nu este potrivită.
*Termentul de 10 zile lucratoare este valabil pentru clientii persoane fizice. Clientii persoane juridice care doresc realizare unor marsupii exclusive vor beneficia de un termen de executie mai lung, in functie de complexitatea si dimensiunea comenzilor.

Produs adăugat pentru comparare.