Iti iubesti wrap-ul tesut insa iti doresti, in acelasi timp, sa beneficiezi de caracteristicile unui un ssc ergonomic, usor de utilizat si din materiale de foarte buna calitate?

ISARA te poate ajuta sa iti transforme mult-iubitul tau wrap tesut intr-un SSC Wrap Conversion, care sa imbine design-ul de care te-ai atasat cu functionalitatea unui marsupiu!

Selecteaza mărimea pe care o doresti (standard sau toddler), apoi alege accesoriile pe care sa le contina marsupiul (gluga si / sau protectii pentru bretele), iar daca doresti, poti sa ne trimiti si povestea wrap-ului tau tesut impreuna cu cateva poze pe adresa contact@isara.ro.

Dupa ce primim comanda, iti  vom trimite in cel mai scurt timp un mesaj in care iti vom spune cum functioneaza magia  prin care wrap-ul tau tesut se transforma in marsupiu ISARA!

*Pentru bebeluși cu greutate mică la naștere și copii cu afecțiuni medicale, solicitați sfatul unui specialist în domeniul sănătății înainte de a utiliza produsul;

Reteta conversiei:

- Minim 3 m lungime de material wrap tesut (la o latime de aprox. 0,65 m). Deoarece ne dorim sa realizam conversii cat mai durabile si rezistente la greutati mai mari, va sfatuim sa va orientati inspre tesaturi rezistente, dese. Ar fi de evitat tesaturile mai rare.*

- Adaugam cele mai de calitate materiale; chingi, velcro si catarame recunoscute pentru durabilitate si anduranta;
- Adaugam un pic de praf de somn si multa energie pozitiva;
- In aproximativ 10 zile lucratoare** toate materialele se vor imbina perfect! ;)

* adaugarea protectiilor pentru bretele si a glugii este optionala.

* materialul ramas ti-l vom returna impreuna cu conversia.

*Pentru a verifica daca materialul este potrivit pentru conversie, va recomandam sa efectuati un mic test de rezistenta, la fel ca in materialul urmator:

http://bit.ly/fabricTEST

Pentru ca materialul sa fie considerat potrivit, este important sa fie asemanator celui negru din video. 

Apoi propriul tau SSC ISARA Full Wrap Conversion porneste spre tine!

Termeni si conditii:

*citeste mai multe despre tiparele ISARA aici.

* ne rezervăm dreptul de a refuza să realizăm conversii dacă observăm că densitatea materialului nu este potrivită pentru acest lucru. 

** termenul de 10 zile lucratoare este valabil pentru clientii persoane fizice. Clientii persoane juridice care doresc realizarea unor marsupii exclusive vor beneficia de un termen de executie mai lung, in functie de complexitatea si dimensiunea comenzilor.

1 alt produs in aceeasi categorie:

Produs adăugat pentru comparare.