Cureaua de conectare a bretelelor este un accesoriu optional, compatibil cu majoritatea marsupiilor pentru bebelusi existente pe piata, care au bretele de umar.

Fiind creata cu precadere pentru marsupiile ISARA Quick Half Buckle Carrier si QuickTie, care nu au inclusa o curea de conectare a bretelelor, aceasta are rolul de a conecta bretelele de umar atunci cand iti porti bebelusul in spate sau in fata cu bretelele in paralel, avand rolul de a preveni alunecarea bretelelor de pe umar si o potrivire securizata.

Creat pentru a se potrivi majoritatii design-urilor de marsupii existente pe piata, cureaua de conectare a bretelelor este ajustabila si usor de atasat. Aceasta are 2 bucle la fiecare capat, cu o catarama la mijloc si un sistem de ajustare in latime pentru confort sporit.

Cureaua poate fi atasata prin introducerea pe rand a bretelor de umar prin fiecare bucla corespondenta. Dupa atasarea acesteia, pozitia curelei poate fi glisata sus-jos pe bretele, pentru gasirea inaltimii confortabile. Atunci cand se doreste detasarea marsupiului, puteti lasa cureaua pe pozitie, deschizand doar catarama din mijloc pentru a deconecta bretelele de umar.

Latime intre bucle: min. 8 cm - max. 58 cm
Compatibilitate: toate marsupiile ISARA & si majoritatea marsupiilor de piata care au bretele de umar mai inguste de 9 cm.

Produs
Other & More
Culoare
Negru

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat pentru comparare.