Rucsac ISARA MARINE LIFE OCEANIA

$37.00

Copiii de astăzi vor proteja Pământul de mâine

    Parteneriat ISARA x WWF

 Rucsacul ISARA MARINE LIFE OCEANIA este fabricat din 100% bumbac organic și a fost creat pe baza unor specii unor specii marine care se află în prezent în pragul extincției din cauza poluării, a schimbărilor climatice și a braconajului excesiv. Scopul nostru principal este de a trage un semnal de alarma cu privire la pierderea speciilor terestre din mediul natural și de a sublinia responsabilitatea noastră de a proteja Mama Natură pentru generațiile viitoare, pentru un viitor mai bun și mai curat. Inima Albastră a Planetei are nevoie de NOI, acum mai mult ca niciodată!

 Rucsacul ISARA MARINE LIFE OCEANIA prezintă animale acvatice pe cale de dispariție pe un fundal albastru deschis. De fiecare dată când achiziționezi rucsacul ISARA MARINE LIFE OCEANIA, participi la cauza noastră nobilă.

* 7% din încasări vor fi donate Fondului WWF România. 

Proiectul ISARA, Protect the Planet se axează pe protejarea biodiversitații naturale de pe Terra. Prin lansare primei colecții “Protect the Planet”, ISARA va susține protejarea speciilor terestre și marine din România. 

Material

100% bumbac organic, țesut Jacquard.

Dimensiuni

39 cm x 39 cm.

Lungime bretea ajustabila

Până la 80 cm.

Detalii

Designul ISARA MARINE LIFE prezintă următoarele animale marine pe cale de dispariție:

Testoasele Hawksbill sunt esențiale vieții marine, deoarece acestea ajută la menținerea sănătății recifului de corali. Carapacele lor frumos colorate sunt extrem de valoroase și căutate pe piețele ilegale, fiind transformate în bijuterii, suveniruri sau alte obiecte, în mod special pentru turiști. :(

Rechinul balenă este cel mai mare rechin care colindă oceanele, iar principala sa sursă de hrană este planctonul. Sănătatea oceanelor noastre depinde de acești giganți, deoarece aceștia reprezintă o indicație clară a unui plancton abundent din oceane.

Broasca țestoasă uriașă este cea mai mare țestoasă din lume și trăiește doar pe Insulele Galápagos.

Leii de mare trăiesc în colonii pe țărmurile Insulelor Galápagos și dau naștere puilor lor tot aici pe aceste insule minunate.

Pinguinii de Galápagos sunt cele mai rare specii de pinguini din lume și singurele care trăiesc la nord de ecuator, în Galápagos.

Fin Whale este al doilea cel mai mare mamifer din lume, la vârful lanțului trofic, care joacă un rol vital în sănătatea vieții marine.

Cunoscută ca fiind una dintre cele mai rapide balene din habitatul marin, balena Sei a devenit amenințată datorită vânătorilor de balene.

Vaquita este, fără îndoială, cel mai rar mamifer marin din lume și este în prezent pe cale de dispariție. Imaginați-vă că pe planeta noastră au mai rămas 30 de Vaquitas din cauza acțiunilor ilegale de pescuit. Sfâșietor.

Compozitie material Bumbac organic
Marime One size
Culoare Albastru, Crem
Colectie Protect The Planet
Stil personal Natural & Chic
Produse Other & More
Tesatura Jacquard

Produse din aceeasi categorie