Protecții reversibile ISARA MARINE LIFE Poza reala. Click pentru zoom

Protecții reversibile ISARA MARINE LIFE

$25.00

Copiii de astăzi vor proteja Pământul de mâine

  Parteneriat ISARA x WWF

Protecțiile de bretele ISARA Marine Life sunt create pentru protejarea bretelelor marsupiului atunci când copilașul va molfăi breteaua, sau când îi vor erupe dinții și îl vor durea gingiile, dar și atunci când copilului mai mare îi va plăcea să muște și să tragă cu dinții de materialul bretelelor.

Protecțiile de bretele ISARA Marine Life prezintă animale acvatice pe cale de dispariție pe un fundal albastru oceanic și albastru deschis.

De fiecare dată când achiziționezi protecțiile de bretele ISARA Marine Life, participi la cauza noastră nobilă.

* 7% din încasări vor fi donate Fondului WWF România.

Proiectul ISARA, Protect the Planet se axează pe protejarea biodiversitații naturale de pe Terra. Prin lansare primei colecții “Protect the Planet”, ISARA va susține protejarea speciilor terestre și marine din România. 

Caracteristici

Compoziție material 100% bumbac organic, țesătura Jacquard. 

Sistem de prindere cu arici;

Reversible;

Umplutură suplimentară în partea din mijloc a protecției, partea care se așează peste catarama bretelei marsupiului ISARA;

Lungime 14 cm;

Corespunde marsupiului ISARA THE ONE MARINELIFE OCEANIA și marsupiului ISARA THE ONE MARINE LIFE BREEZE.

Se potrivesc pentru orice marsupiu cu bretele late de până la 9 cm. 

Prețul este per pereche, adică pentru două bucăți.

Detalii

Designul ISARA MARINE LIFE prezintă următoarele animale marine pe cale de dispariție:

Testoasele Hawksbill sunt esențiale vieții marine, deoarece acestea ajută la menținerea sănătății recifului de corali. Carapacele lor frumos colorate sunt extrem de valoroase și căutate pe piețele ilegale, fiind transformate în bijuterii, suveniruri sau alte obiecte, în mod special pentru turiști. :(

Rechinul balenă este cel mai mare rechin care colindă oceanele, iar principala sa sursă de hrană este planctonul. Sănătatea oceanelor noastre depinde de acești giganți, deoarece aceștia reprezintă o indicație clară a unui plancton abundent din oceane.

Broasca țestoasă uriașă este cea mai mare țestoasă din lume și trăiește doar pe Insulele Galápagos.

Leii de mare trăiesc în colonii pe țărmurile Insulelor Galápagos și dau naștere puilor lor tot aici pe aceste insule minunate.

Pinguinii de Galápagos sunt cele mai rare specii de pinguini din lume și singurele care trăiesc la nord de ecuator, în Galápagos.

Fin Whale este al doilea cel mai mare mamifer din lume, la vârful lanțului trofic, care joacă un rol vital în sănătatea vieții marine.

Cunoscută ca fiind una dintre cele mai rapide balene din habitatul marin, balena Sei a devenit amenințată datorită vânătorilor de balene.

Vaquita este, fără îndoială, cel mai rar mamifer marin din lume și este în prezent pe cale de dispariție. Imaginați-vă că pe planeta noastră au mai rămas 30 de Vaquitas din cauza acțiunilor ilegale de pescuit. Sfâșietor.

Compozitie material Bumbac organic
Marime One size
Culoare Albastru, Crem
Colectie Protect The Planet
Stil personal Natural & Chic
Produse Other & More
Tesatura Jacquard

Produse din aceeasi categorie