Pret redus! Protectie de iarna Yellow Mellow Poza reala. Click pentru zoom

Protectie de iarna Mellow Yellow

$108.00

$89.00

-$19.00

NOUA Protecție de iarnă vine acum cu DOUĂ Stiluri de Prindere! Folosește protecția de iarnă ISARA pentru a proteja copilașul tău de ninsoare, vânt sau ploaie. Noua protecție de iarnă ISARA se remarcă printr-un design deosebit și prin funcționalitate.Ușor de utilizat și echipată cu un sistem inteligent de prindere,  noua protecție de iarnă îți oferă posibilitatea de a alege între două stiluri de purtare diferite Classic și Easy, în funcție de preferințele și stilul tău de purtare.

Protecția de iarnă ISARA a fost creată pentru a asigura un confort deplin pe timpul iernii. Interiorul pufos și extrem de plăcut la atingere întregește aspectul deosebit al acestei protecții. Ușor de atașat, în timp ce copilașul tău este deja în marsupiu, protecțiile de iarnă ISARA reprezintă un must-have pentru activitățile cu familia din timpul iernii.

*Gluga pentru protecția de iarnă este inclusă în cutie.

Detalii

Compozitie material Fleece, Softshell
Marime One size
Culoare Galben
Stil personal Flamboyant
Produse Protectii babywearing

Produse din aceeasi categorie

Caracteristici

Disponibilă într-o singură mărime, potrivită atât unui sistem de purtare mărime standard cât și toddler.

Bucură-te de un sistem de purtare inovator, ce îți permite sa detașezi parțial protecția, astfel încât atunci când intri într-o încăpere caldă direct din frigul de afară, îți poți proteja bebelușul de supra-încălzire.

Partea superioară a protecției de iarnă este suficient de înaltă pentru a asigura căldurica și confortul bebelușului, chiar și fără glugă. Protecția de iarnă ISARA dispune de un sistem de ajustare care ajută în împrietenirea acesteia cu sistemul de purtare și mărimea bebelușului.

Buzunarele sunt cel mai bun prieten al tău, conferind protecție mâinilor împotriva frigului, iar în același timp, posibilitatea de a-ți îmbrățișa cu drag micuțul în timp ce este purtat.

Funcționează ca o păturică  protectoare chiar și atunci când schimbați scutecele sau când copilul doarme, sau este transportat la mașină etc.

Realizată din ultima generație de materiale softshell acompaniate de un interior pufos și călduros care îi oferă un aspect CHIC și STYLISH.

Rezistentă la umezeală și vânt.

Material dens, care permite corpului să respire, fiind folosit de către producătorii de haine specializate pentru munte și sporturi de iarnă.

Impermeabilitate - 10000 mm / H2O;

Permeabilitatea la umiditate - 3000 g / m2 / 24h

Mărime și ajustabilitate

Protecția de iarnă ISARA oferă două Stiluri inovatoare de Prindere

Classic

Acest tip de prindere este cel mai potrivit pentru SSC-uri și pentru purtatul în față; Ai un stil smart casual? Vei iubi acest stil clasic.

Easy

Cu acest stil de prindere aka Stil Șorț, vei fi gata de plecare  într-o clipită. Ești un părinte foarte ocupat și mereu pe fugă? Acest stil super rapid este pentru tine!

Mărime universală, ușor de întreținut, realizat din materiale de cea mai înaltă calitate, protecția noastră de iarnă va permite corpului să respire, oferindu-i micuțului o protecție ideală pe toată durata iernii. Protecția de iarnă ISARA îmbină armonios tehnologia softshell de ultimă generație și căptușeala interioară pufoasă, proiectată sa rezistente la apă, la vânt și chiar gerului aspru al iernii.

Disponibilă în 7 culori vibrante: Mellow Yellow, Deep Ocean Turquoise, Wild Cherry Melange, Berrylicious Burgundy, Frosted Almond Taupe, Timeless Blue Melange, Deep Blue Melange.

Poate fi accesorizată cu o glugă detașabilă.

Instrucțiuni de îngrijire a materialului

Am selectat materiale de calitate superioară, un softshell multi stratificat, de ultimă generație acompaniat de un interior pufos și călduros, disponibil în 7 variante de culori.

Pentru a prelungi durata de viață a protecției de iarnă, vă rugăm să o spălați de mână la 30 de grade, să nu călcați protecția, să nu folosiți înălbitor și să nu folosiți uscătorul de rufe automat.