ISARA a creat designurile MARINE LIFE și WILDLIFE pe baza unor specii marine și terestre care se află în prezent în pragul extincției din cauza poluării, a schimbărilor climatice și a braconajului excesiv. Scopul nostru principal este de a trage un semnal de alarma cu privire la pierderea speciilor marine și terestre din mediul natural și de a sublinia responsabilitatea noastră de a proteja Mama natură pentru generațiile viitoare, pentru un viitor mai bun și mai curat. Inima Albastră a Planetei și mediul terestru au nevoie de NOI, acum mai mult ca niciodată!

 Designul ISARA Marine Life prezintă următoarele animale marine pe cale de dispariție:

Testoasele Hawksbill sunt esențiale vieții marine, deoarece acestea ajută la menținerea sănătății recifului de corali. Carapacele lor frumos colorate sunt extrem de valoroase și căutate pe piețele ilegale, fiind transformate în bijuterii, suveniruri sau alte obiecte, în mod special pentru turiști. :( 

Rechinul balenă este cel mai mare rechin care colindă oceanele, iar principala sa sursă de hrană este planctonul. Sănătatea oceanelor noastre depinde de acești giganți, deoarece aceștia reprezintă o indicație clară a unui plancton abundent din oceane.

Broasca țestoasă uriașă este cea mai mare țestoasă din lume și trăiește doar pe Insulele Galápagos.

Leii de mare trăiesc în colonii pe țărmurile Insulelor Galápagos și dau naștere puilor lor tot aici pe aceste insule minunate. 

Pinguinii de Galápagos sunt cele mai rare specii de pinguini din lume și singurele care trăiesc la nord de ecuator, în Galápagos.

Fin Whale este al doilea cel mai mare mamifer din lume, la vârful lanțului trofic, care joacă un rol vital în sănătatea vieții marine.

Cunoscută ca fiind una dintre cele mai rapide balene din habitatul marin, balena Sei a devenit amenințată datorită vânătorilor de balene.

Vaquita este, fără îndoială, cel mai rar mamifer marin din lume și este în prezent pe cale de dispariție. Imaginați-vă că pe planeta noastră au mai rămas 30 de Vaquitas din cauza acțiunilor ilegale de pescuit. Sfâșietor.

Designul ISARA Wildlife prezintă următoarele animale terestre pe cale de dispariție:

Datorită braconajului excesiv, Leoparzii de Amur sunt în prezent listați ca specie pe cale de dispariție, cu aproximativ 84 de indivizi rămași în pădurile temperate.

Știați că rinocerii sunt cele mai vechi specii de mamifere din lume?

Rinocerii negri joacă un rol esențial în habitatul lor, deoarece modelează porțiuni mari de pământ, oferind o casă mai bună și altor specii, cum ar fi elefanții.

Pădurile tropicale sunt casa tigrului malaezian. Datorită defrișărilor masive, tigrul malaezian este acum mai susceptibil la braconaj și se luptă să supraviețuiască în libertate.

Elefantul de Sumatra contribuie la un ecosistem forestier sănătos, deoarece principala lor sursă de mâncare constă într-o varietate mare de plante. În timp ce se hrănesc cu plante, transportă și răspândesc semințele, contribuind la habitatul luxuriant al pădurilor.

Știați că Saola a fost descoperită recent în luna mai a anul 1992? Sunt atât de rare și vulnerabile încât protejarea habitatului lor a devenit una dintre cele mai mari priorități pentru conservarea habitatului din Munții Annamite din Vietnam și Laos.

Produs
Other & More
Marime
Marime unica
Compozitie material
100% bumbac organic
Tesatura
material tesut tip jacquard
Colectie
Protect The Planet
Culoare
Albastru
Crem
Stil personal
Flamboyant

3 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat pentru comparare.