Marsupiu jucărie GalaxSea

$39.00

Oferiți un companion inseparabil îngerașilor voștri, realizat cu dragoste și extra atenție pentru a se potrivi chiar și celui mai mic ursuleț de pluș.

Marsupiul jucărie ISARA GalaxSea este mereu alături pentru a oferi păpușelelor și roboțeilor preferați un locșor aproape de copilașul tău.

Presărat cu praf de stele, cei mici își vor purta jucăriile cele mai dragi lor către un tărâm de basm, plin de magie.

Detalii

Suntem cele mai importante modele pentru copiii noștri. Nu există o responsabilitate mai mare pentru un părinte decât cea de a oferi copilului cel mai frumos exemplu... și ce emoții puternice se nasc atunci când ne oglindim în ochii cristalini ai acestuia și ne dăm seama că noi am construit fiecare fărâmă din minunea ce se uita la noi cu atâta admirație!

Marsupiul jucărie ISARA GalaxSea vine în întâmpinarea celor mai frumoase emoții ce se nasc din apropierea dintre părinți și copii atunci când se lasă purtați în aventura babywearing-ului.

Este accesoriul care colorează ziua copilului tău și îi oferă posibilitatea de a-și ține alături jucăria preferată, plușurile și păpușile oriunde ar merge, împărtășind bucuria purtării alături de tine.

Este realizat din bumbac 100%, fiind cu 2 fețe, reversibil. Cu un design extrem de atractiv pentru copii, marsupiul jucărie ISARA este cel mai drăgut cadou pe care îl poți face copilului tău!

Marsupiul jucărie ISARA este ajustabil, astfel încât copilul să se simtă confortabil atunci când își poartă jucăriile preferate. Acesta poate fi purtat în față, în spate sau utilizat chiar și pentru purtare laterală. Atât bretelele, cât și centura din talie sunt căptușite pentru a crește confortul la purtare si pentru a face experiența purtării una dintre cele mai distractive lucruri.

Compozitie material Bumbac
Marime One size
Culoare Verde, Mov
Stil personal Flamboyant
Produse Other & More
Tesatura Canvas

Produse din aceeasi categorie