ISARA The Trendsetter Universe toddler

$179.00

La fel ca Universul, a fi părinte înseamnă mai mult decât ceea ce poți surprinde.

Povestea milioanelor de stele care strălucesc pe albastrul infinit este spusă de noul ISARA Universe, prin picături de culoare cu iz celestial.

ISARA Universe încurajează părinții să creadă în infinit, în forța interioară și posibilități fără limite. Energia Universului este călăuză în călătoria care începe atunci când îți pui la piept pentru prima dată bebelușul, iar sentimentul de încredere, liniște și fericire te va însoți în fiecare moment petrecut împreună. Viitorul este plin de stele. Privește spre cer și pune-ți o dorință. Visele devin realitate.

Detalii

Pionier al ajustabilității încă din 2013, laboratorul ISARA Innovation a dezvoltat a 4-a versiune a marsupiului multipremiat, ISARA The Trendsetter, dotat cu caracteristici inovative, care îl face să stabilească din nou tendințele în lumea babywearingului.

În cele două versiuni ale sale, dimensiunea standard și toddler, acest marsupiu a fost conceput gândindu-ne la cel mai meticulos părinte, care apreciază o croială perfectă, potrivită pentru copilul lor, cu o reglare precisă adaptată fiecărei nevoi. Cu un mod intuitiv de a-l folosi, este soluția cea mai ingenioasă pentru provocările din viața unui părinte, când purtarea copilului trebuie să fie simplă, rapidă și extrem de confortabilă.

Când copilul tău obosește după o plimbare și vrea să fie purtat acasă, iar în următorul minut dorește să coboare din nou... Când ai treburi de făcut, dar copilul tău dorește să doarmă aproape de inima ta... Când copilul tău este mare, dar a obosit de la mers și plânge pentrucă vrea să fie purtat, dar brațele te dor din cauza greutății ... Ai nevoie de un marsupiu care răspunde la toate aceste nevoi spontane în cel mai intuitiv mod!

De asemenea, datorită multidimensionalității de ajustare, dată de caracteristicile inovatoare, ISARA The Trendsetter V4 oferă posibilitatea de a fi purtat în față, cu sau fară bretele încrucișate, pe șold sau în spate.

Compozitie material Bumbac organic
Marime Toddler
Culoare Albastru, Negru, Mov
Colectie Universe
Stil personal Rocker, Flamboyant
Produse Marsupii ajustabile
Tesatura Canvas

Produse din aceeasi categorie

Features

Size and adjustability

Fabrics and care

Warranty and certification

Instructions for use