ISARA The Trendsetter Diamonda Northern Lights toddler

$199.00

ISARA The Trendsetter Diamonda Northern Lights mărimea toddler este rezultatul remarcabil al anilor de cercetare și dezvoltare, fiind cea de-a 4-a versiune îmbunătățită a marsupiului ISARA multi-premiat. Obiectivul său este să se potrivească perfect, cu o AJUSTARE PRECISĂ PENTRU FIECARE NEVOIE.

Imaginează-ți că ești cufundat zilnic într-un spectacol de lumini și culori! Inspirat de Aurora Boreală, ISARA The Trendsetter Diamonda Northern Lights vă va ține pe tine și pe copilul tău într-o îmbrățișare magică!

Nuanțe de verde intens se întrepătrund cu tonuri vibrante de violet și albastru pentru a crea un design fascinant, decorat cu modelul iconic Diamonda de la ISARA.

Detalii

Pionier al ajustabilității încă din 2013, laboratorul ISARA Innovation a dezvoltat a 4-a versiune a marsupiului multipremiat, ISARA The Trendsetter, dotat cu caracteristici inovative, care îl face să stabilească din nou tendințele în lumea babywearingului.

În cele două versiuni ale sale, dimensiunea standard și toddler, acest marsupiu a fost conceput gândindu-ne la cel mai meticulos părinte, care apreciază o croială perfectă, potrivită pentru copilul lor, cu o reglare precisă adaptată fiecărei nevoi. Cu un mod intuitiv de a-l folosi, este soluția cea mai ingenioasă pentru provocările din viața unui părinte, când purtarea copilului trebuie să fie simplă, rapidă și extrem de confortabilă.

Când copilul tău obosește după o plimbare și vrea să fie purtat acasă, iar în următorul minut dorește să coboare din nou... Când ai treburi de făcut, dar copilul tău dorește să doarmă aproape de inima ta... Când copilul tău este mare, dar a obosit de la mers și plânge pentrucă vrea să fie purtat, dar brațele te dor din cauza greutății ... Ai nevoie de un marsupiu care răspunde la toate aceste nevoi spontane în cel mai intuitiv mod!

ISARA The Trendsetter Diamonda Northern Lights este un marsupiu full wrap conversion care combină perfect frumusețea și confortul wrapului țesut cu ușurinta de utilizare a unui SSC.

De asemenea, datorită multidimensionalității de ajustare, dată de caracteristicile inovatoare, ISARA The Trendsetter V4 oferă posibilitatea de a fi purtat în față, cu sau fară bretele încrucișate, pe șold sau în spate.

Compozitie material Bumbac organic
Marime Toddler
Culoare Albastru, Verde, Mov
Colectie Diamonda Aurora Borealis
Stil personal Business Casual
Produse Marsupii ajustabile
Tesatura Jacquard

Produse din aceeasi categorie

Caracteristici

Lansat în 2013, ISARA The Trendsetter se distinge ca fiind un marsupiu multi-ajustabil, cu caracteristici inovative. A 4-a versiune a marsupiului ISARA The Trendsetter este îmbunătățită pentru a oferi ajustarea perfectă pentru bebelușul tău, cu reglare precisă adaptată fiecărei nevoi.

Panoul inovativ al marsupiului ISARA, mărimea toddler, poate fi ajustat de la 36 cm pană la 50 de cm. În mod ideal, marginea superioară a panoului trebuie să ajungă până la gâtul copilului. Acesta poate fi micșorat sau înălțat, atât simetric cât și asimetric. Cataramele de pe bretelele de umăr pot facilita lărgirea marsupiului pentru alăptarea ușoară și la îndemână, oriunde și oricând, doar manipulând bretelele marsupiului. Pentru copiii mai mari, cărora le place să stea cu mânuțele afară, panoul poate fi micșorat, conferindu-le astfel un plus de libertate.

Șezutul se ajustează, centimetru cu centimetru, asigurând poziția fiziologică anatomică ergonomică de tip broscuță. Mărimea toddler a marsupiului ISARA se ajustează de la 21 cm până la 45 cm. Procesul inovativ de ajustare a șezutului implică setarea dimensiunii dorite prin utilizarea unui sistem velcro de înaltă calitate. Ajustările sunt durabile, ușor de realizat, iar poziția corectă a bebelușului este menținută pe tot parcursul purtării.

O îmbunătățire foarte importantă pe care o aduce The Trendsetter este noua centură cu spumă de memorie premium, oferă cea mai confortabilă experiență a purtării bebelușului. Astfel greutatea copilului este distribuită uniform între umeri, spate și talie.

Versiunea a 4-a a marsupiului ISARA The Trendsetter are inclusă o glugă detașabilă, din același material ca şi marsupiul, în scopul protecției suplimentare a capului bebelușului. Recomandăm să folosiți gluga atunci când copilul adoarme, pentru o susținere suplimentară a gâtului până când copilul își poate susține singur capul sau când vremea este de așa natură încât să necesite protecție suplimentară. Gluga are în partea de sus niște bucle din elastic, care se agață în agrafele poziționate pe bretelele de umăr ale marsupiului. Agrafele pot glisa în sus sau în jos pe chingă pentru o fixare cât mai potrivită.

Curelușa dintre bretele cu închizătura pe mijloc este una din noutățile aduse de versiunea a IV-a a marsupiului ISARA The Trendsetter. Acum o poți deschide și închide cu ușurință, indiferent unde dorești să închizi curelușa, pe linia gâtului sau la nivelul sutienului.

Curelușa de îmbinare a bretelelor de umăr, inclusă în varianta a 4-a îmbunătățită a marsupiului ISARA The Trendsetter, poate fi folosită în mod ingenios și pentru copiii mari, de exemplu, pentru a obține o poziție ridicată la purtarea în spate a copilului. Pentru o mamă minionă pentru care bretelele pot fi puțin lungi, o soluție excelentă este încrucișarea bretelelor de umăr și folosirea curelușei pentru a închide bretelele între ele sub fundulețul copilului, reglând curelușa atât de strâns este necesar.

Pe lângă inovațiile aduse șezutului si panoului, ISARA The Trendsetter include o serie de caracteristici pentru confort, siguranță și aspect frumos.

Confort

Tu și copilul tău veți simți diferența pentru că nicio cataramă nu atinge pielea, noua este realizată din spumă cu memorie premium, bretele sunt late și căptușite, zonele piciorușelor și mânuțelor copilului sunt protejate prin căptușeli suplimentare pentru confortul sporit al bebelușului.

Siguranță

Marsupiul este prevăzut cu elastic în zona cataramelor, pentru un plus de siguranță.

Chingile pot fi rulate și prinse elegant cu benzile elastice de la capetele acestora, pentru un aspect frumos.

Mărime si ajustabilitate

Mărimea toddler a marsupiului ISARA este potrivită pentru purtarea bebelușilor de la 6 luni/ mărimea 68 până la 5-6 ani/ mărimea 116.*

Fiind proiectat la dimensiunea standard și toddler, descoperi extrem de ușor modul de a regla ISARA The Trendsetter Diamonda Northern Lights, în doar câteva momente, intuitiv, oferind o ajustare precisă pentru fiecare nevoie a părintelui și a copilului.*

Începeți prin strâmtarea bazei marsupiului, astfel încât aceasta să fie pe dimensiunea deschiderii piciorușelor copilului.Desfaceți velcro-ul aflat în partea din spate a centurii din talie, între centură și manșonul glisant. Pentru ajustare, introduceți mâna între partea pufoasă și partea care agață a velcro-ului și strâmtați atât de mult cât este necesar.

! Important: așezați partea care agață cât mai în jos pe partea pufoasă a velcro-ului, deoarece atunci când copilul este așezat în marsupiu, piciorușele sale pun presiune în partea opusă. Astfel poziția copilului va fi cea corectă, cu nivelul fundulețului mai jos decât nivelul genunchilor lui, așa numita poziție “broscuță”.

Micșorați și panoul central, trăgând de cele două chingi aflate pe bretelele de umăr ale marsupiului. Lungimea corectă a panoului este până la gâtul copilului.

*Pentru bebeluși cu greutate mică la naștere și copii cu afecțiuni medicale, solicitați sfatul unui specialist în domeniul sănătății înainte de a utiliza produsul; (Marsupiul ISARA The Trendsetter este disponibil și în mărimea standard, putând fi utilizat pentru purtarea bebelușilor de la 1 lună/ mărimea 56, până la 2-3 ani/ mărimea 98.).

Material și îngrijire

Marsupiul ISARA The Trendsetter Diamonda Northern Lights este conceput din 100% bumbac organic, 280 GSM. Materialul este certificat GOTS, cel mai important certificat din lume pentru textile organice și responsabilitate socială. Materialul este potrivit pentru toate sezoanele.

Fabricat din materiale de înaltă calitate, de la catarame, curele, chingă la Velcro, recunoscute chiar și în industria automobilelor pentru rezistență și rezistență.

Nu spălați marsupiul decât atunci când este necesar. În caz de pete, curățați cu un săpun delicat, iar apoi lăsați să se usuce. Când utilizați mașina de spălat asigurați-vă că ați setat un program de rufe delicat. Nu utilizați uscătorul! Asigurați-vă că scaiul și toate cataramele sunt închise înainte de spălare.

Garanție și Certificare

ISARA oferă 2 ani garanție.

ISARA respectă standardele europene CEN/TR 16512:2015. Testat pentru 20 kg.

Institutul Internațional de Displazie de Sold (IHDI) recunoaște ISARA ca produse pentru "șolduri-sănătoase".

Creat de un consultant în babyearing. ISARA The Trendsetter este creat și realizat în România.

ISARA The Trendsetter este protejat de Oficiul de Mărci Înregistrate.

Instrucțiuni de utilizare