Slingul cu inele solutia ideala pentru plimbari scurte, potrivit pentru purtarea bebelusului de la nastere pana la varsta prescolara si dincolo de ea, iar datorita sistemului de reglare rapid prin intermediul inelelor, dar si a greutatii reduse, fiind usor de transportat, este foarte apreciat de catre parintii mereu in miscare. Ofera o purtare comfortabila pentru nou nascuti, aproape de pieptul purtatorului, insa in acelasi timp este extrem de suportiv chiar si pentru bebelusi mai mari.

Este realizat in totalitate dintr-un wrap tesut care trece printr-un sistem de inele plasate pe umarul purtatorului iar odata ce este ajustat conform marimii si nevoilor, materialul este fixat de catre inele, printr-o procedura similara tensionarii centurii de siguranta in automobil inelele sunt certificate, special concepute pentru purtarea bebelusului. Sling-ul cu inele ISARA are tivuri de culoare diferita care pot fi folosite ca reper pentru ca materialul sa nu se rasuceasca la spate.

Chiar daca sistemul de fixare prin inele poate parea putin dificil la inceput, cu putina exersare devine extrem de usor de fixat si rapid de ajustat. Alaptarea in Sling-ul cu inele este, de asemenea, foarte usor de realizat, ajustarea fiind una dintre cele mai simple existente la sistemele de purtare.

Odata ce este ajustat corect, se muleaza foarte usor pe curburile ergonomice ale bebesului. Sling-ul cu inele nu presupune ajustari intre purtatori sau bebelusi de diferite marimi.

Poate fi folosit pentru purtarea in fata, iar odata cu cresterea bebelusului, acesta poate fi purtat pe sold, fiind mai confortabil pentru purtarea bebelusilor cu greutate mai mare. De asemenea, purtatul in spate este o optiune pentru bebelusi mai mari
(recomandata doar pentru purtatori experimentati).

Produs
Sling cu inele
Compozitie material
In natural
GSM
230
Colectie
Linen
Culoare
Verde
Stil personal
Natural & Chic

S-ar putea sa-ti placa

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat pentru comparare.