Daca ai nevoie de suport suplimentar in zona lombara atunci cand iti porti bebelusul,Suportul Lombar ISARA te va ajuta foarte mult! Purtarea bebelusilor mai mari sau plimbarile lungi nu trebuie sa fie lipsite de confort.

Realizat din spuma cu memorie imbracata in 100% bumbac organic, cu margini rotunjite si un sistem facil de prindere de chinga, Suportul Lombar ISARA transforma purtarea indelungata a bebelusului usoara si considerabil mai confortabila.

Suportul lombar ISARA ajuta la reducerea durerii de spate, mentinand curba naturala a zonei lombare, asa numita lordoza lombara. Aceasta asigura un suport aditional coloanei vertebrale, reducand presiunea la nivelul structurilor spinale, analog reducerea tensiunii musculare si a durerii lombare. Optimizand postura, greutatea se redistribuie la nivelul coloanei vertebrale, imbunatatind activitatea zilnica.

- usor de atasat de chinga cu ajutorul a doua elastice de prindere;
- pot fi utilizate atat pentru purtarea in fata cat si purtarea in spate;
- forma ergonomica;
- 100% bumbac organic.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa treci chinga pe sub elasticele de prindere, plasand suportul lombar cu partea cu spuma cu memorie spre corp. Ajusteaza pozitia astfel incat sa te asiguri ca acopera zona in care ai nevoie de suportul aditional.

Produs
Other & More
Marime
Marime unica
Compozitie material
100% bumbac organic
Produs adăugat pentru comparare.